AcasăPoliticaAdrian Nastase, operat intr-o clinica din Franta

Adrian Nastase, operat intr-o clinica din Franta

Fostul premier a fost cel care a anuntat ca s-a lasat pe mana specialistilor din strainatate,pentru ca a avut nevoie de o operatie.

Adrian Nastase lasa sa se inteleaga faptul ca problemele sale cardiace au impus montarea unui stent. Interventia la care a fost supus, intr-o unitate medicala din Franta, a avut loc recent.

Clarificarea a fost facuta pe blogul personal, prin intermediul caruia fostul sef de Guvern tine legatura cu admiratorii. S-a intamplat miercuri, la cateva zile dupa ce Adrian Nastase anunta, in contextul desfasurarii, la finele saptamanii recent incheiate, a Consiliului National al PSD, ca nu se afla in tara in intervalul in care a avut loc aceasta reuniune a conducerii social-democrate. Fostul premier marturisea atunci ca a plecat din Romania, cu destinatia Franta, motivand ca aceasta calatorie a fost necesara din motive de natura medicala.

Adrian Nastase a revenit cu precizari, multumindu-le, totodata, celor care i-au transmis ganduri bune, afland ca a ajuns in atentia medicilor. „“Ratiunea medicala” pentru care am plecat din Bucuresti, saptamana trecuta, s-a incheiat prin instalarea unui stent. Nu a fost foarte placut, dar a trecut. De fapt, era o operatie pe care ar fi trebuit sa o fac in urma cu trei ani, atunci cand am descoperit despre ce era vorba„, noteaza Nastase, la patru zile dupa ce preciza, in precedentul mesaj urmatorul aspect: „Chiar daca eram in Bucuresti, nu as fi participat” (la reuniunea Consiliului National al Partidului Social Democrat -n.r).

585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger