AcasăPoliticaAdrian Nastase, despre actualul guvern: Ar fi important sa se ceara un...

Adrian Nastase, despre actualul guvern: Ar fi important sa se ceara un vot de incredere in Parlament

Executivul ar putea sa ia in calcul varianta de a cere un nou vot de incredere in Parlament, dupa eventuala alegere a unei noi componente a Guvernului, considera fostul prim-ministru social-democrat.

Prezent, duminica, la Romexpo, la Targul de Carte Gaudeamus, cu ocazia lansarii unui nou tiraj al unui volum pe care il semneaza, Adrian Nastase a lasat sa se inteleaga ca un astfel de demers ar legitima o data in plus, in ochii electoratului, Cabinetul condus de Ponta, dupa esecul inregistrat in recentele alegeri prezidentiale, cand candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC a pierdut cursa pentru Cotroceni in fata lui Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat.

Ca urmare, Nastase considera oportuna un asemenea pas.”Pentru inceputul sesiunii parlamentare, ar fi important sa se ceara un vot de incredere in Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentala, astfel incat toate semnele de intrebare legate de autoritatea si legitimitatea formulei guvernamentale si a majoritatii parlamentare sa poata sa fie spulberate printr-un vot in Parlament. Daca nu, nu”, a opiniat Adrian Nastase.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger