AcasăPoliticaAdrian Nastase arunca bomba: PSD vrea candidat propriu la prezidentiale

Adrian Nastase arunca bomba: PSD vrea candidat propriu la prezidentiale

Adrian Nastase, la iesirea din Penitenciarul Jilava

Constructia Ponta premier -Antonescu presedinte, varianta anuntata pana acum de USL, se clatina. Recent iesit din inchisoare, Adrian Nastase arunca bomba: social-democratii cauta un candidat propriu la prezidentiale.

Fostul premier a declarat, sambata seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca in randul PSD „exista o presiune” pentru ca partidul sa aiba un candidat propriu la alegerile pentru sefia statului, din 2014, iar in urma acestui lucru, liberalilor le-ar reveni sefia Guvernului.

„Exista o anumita presiune in interiorul PSD-ului pentru ca PSD-ul sa aiba un candidat propriu. Evident ca acest lucru ar crea o foarte mare nervozitate in zona liberala. Poate ca liberalii si-ar dori, unii dintre ei, acest lucru pentru ca in felul asta, daca PSD-ul ar da presedintele, atunci, conform intelegerii, ei ar avea seful Guvernului. Dar chestiunea asta ar crea o foarte mare nemultumire, in mod evident, la nivelul lui Crin Antonescu”, a sustinut Nastase.

Fostul prim-ministru a adaugat ca, in opinia sa, „formula cea mai buna este pastrarea unei variante unite, o platforma politica (,) comuna, o guvernare eficienta, castigarea alegerilor prezidentiale, cu Crin Antonescu, pentru ca toate celelalte lucruri nu vor face decat sa creeze cutremure de un anumit tip”.

author avatar
eNational
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger