AcasăPoliticaAdrian Nastase afla verdictul la sfarsitul lunii: Judecatorii au amanat cererea de...

Adrian Nastase afla verdictul la sfarsitul lunii: Judecatorii au amanat cererea de contopire a pedepselor

Adrian Nastase

Fostul premier va afla abia la sfarsitul lunii, mai exact pe 31 martie, ce decid judecatorii de la Tribunalul Bucuresti (TB) in cazul solicitarii privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase in dosarele „Trofeul calitatii” si „Zambaccian”.

Adrian Nastase

Fostul sef al Guvernului si familia sa mai au de asteptat circa trei saptamani pana sa afle ce raspuns dau judecatorii cererii lui Adrian Nastase, depuse in ianuarie acest an. Magistratii TB au decis, luni,  amanarea judecarii cererii depuse de aparatorii lui Nastase pe motiv ca nu au primit de la Inalta Curte motivarea sentintei in dosarul „Zambaccian”.

Adrian Nastase se afla la acest moment in penitenciarul Rahova. In cazul in care pedepsele se contopesc, iar judecatorii nu decid un spor de pedeapsa, fostul premier poate solicita eliberarea conditionata.

Nastase a fost condamnat, pe 6 ianuarie, de Instanta Suprema, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Zambaccian”, pentru acuzatia de luare de mita. Totodata, Nastase a primit o sentinta de doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”. In acest caz, Adrian Nastase a fost eliberat conditionat, dupa ce a stat in detentie opt luni.

284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger