AcasăPoliticaAdina Valean ii raspunde lui Ponta: "Nu fac parte dintre acele neveste...

Adina Valean ii raspunde lui Ponta: „Nu fac parte dintre acele neveste care se tem ca nu le ajunge sotul acasa”!

De la Strasbourg, Adina Valean, sotia liderul PNL, i-a raspuns premierului Ponta, dupa ce acesta din urma l-a intrebat pe Crin Antonescu cum ar fi reactionat intr-o situatie similara celei in care s-a aflat, recent, senatorul PSD, Gabriela Firea.

Intr-o postare pe contul sau oficial de Facebook, europarlamentarul noteaza ca nu vrea sa fie implicata intr-un schimb de replici cu care nu are legatura, dar si ca nu e cazul sa fie inclusa in randul sotiilor care isi fac griji ca nu le ajunge barbatul acasa. „Recenta disputa cu amenintari, neveste, imobiliare si justitie imi aminteste de meciurile de wrestling la care conventia este sa te ameninti inainte de meci pentru deliciul publicului. Nedorind sa particip la acest joc, nu vad de ce sunt eu amestecata in schimbul de replici. (…) Nu fac parte dintre acele neveste care se tem ca nu le ajunge sotul acasa. Daca e o problema pentru Partidul Social Democrat, sa actioneze cum stiu, dar ii rog sa nu ma mai ia pe mine drept exemplu, pentru ca nu sunt”, a scris Valean pe contul sau.

Cu doar cateva ore inainte, Ponta isi declara sustinerea fara de colega sa de partid, senatoarea Gabriela Firea, in ziua in care social-democrata a anuntat ca avocatul sau a intocmit textul plangerii penale impotriva presedintelui Basescu, pe care il acuza de „amenintare si santaj”, dupa declaratiile facte duminica seara. „Sunt convins ca fiecare dintre noi ar trebui, atunci cand face declaratii pro sau contra acestei initiative, sa se gandeasca ce s-ar fi intamplat – si ma refer aici la Crin Antonescu direct – ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost amenintata sotia domniei sale si Basescu ar fi spus: ‘Ai grija, doamna Valean, ca nu-ti mai ajunge sotul acasa’. Sunt convins ca ar fi reactionat ca si mine si ca si orice om de bun simt si de buna credinta din aceasta tara, sesizand autoritatile si institutiile statului. Sunt absolut convins ca acest lucru este necesar”, a sustinut premierul.

“Doamna Firea mai bine se uita pe mosia sotului ei unde este primar, ca s-ar putea  sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu-i atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”, sustinea seful statului, duminica seara, in cadrul interviului acordat Realitatea TV.

Citeste si: Razboiul penal dintre Palate

Firea: Avocatul meu a redactat textul plangerii penale impotriva presedintelui Basescu

Firea: Nu imi dau demisia de la comisia Nana. Imi voi continua activitatea cu orice risc

Gabriela Firea, dupa ce a fost atacata de Basescu: Ma tem pentru familia mea!

Ponta: Plangere penala pentru Basescu, dupa declaratiile la adresa Gabrielei Firea

Tariceanu, reactie dupa declaratia lui Basescu: “Daca oricare alta persoana din aceasta tara ar fi facut acest lucru…”

Reactia lui Traian Basescu: Afirmatiile de astazi ale primului-ministru, in tonul declaratiilor mincinoase

author avatar
Cristina Stefan
1.258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger