AcasăPoliticaActualul primar si fostul sef al CJ Brasov, cercetati de procurori

Actualul primar si fostul sef al CJ Brasov, cercetati de procurori

Actualul edil al orasului Brasov a intrat din nou in vizorul procurorilor anticoruptie. George Scripcaru este urmarit penal, intr-un dosar in care fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotei Cancescu, a fost plasat sub control judiciar pentru urmatoarele doua luni.

Fostul numar 1 in cadrul CJ Brasov este acuzat de catre procurorii anticoruptie brasoveni de abuz in serviciu daca functionarul a urmarit obtinerea unui folos pentru sine sau pentru altul -in forma continuata. O masura similara- respectiv plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile, a fost luata, de joi incepand, si in cazul unui fost consilier judetean, Gavril Matei, precum si a unui administrator de firma.

Totodata, va spuneam ca in dosarul de fata este vizat si actualul primar al Brasovului, George Scripcaru fiind suspectat tot de abuz in serviciu, din cate au transmis anchetatorii DNA intr-un comunicat.

Cercetarile in cazul de fata se fac in privinta inchirierii unei suprafete de teren situate in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Brasov, pe care a fost realizata ulterior o constructie, cu depasirea, sustin procurorii, spatiului inchiriat, respectiv ocupandu-se „abuziv 40,29 mp din domeniul public”.

sursa foto: newsbv.ro

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger