AcasăPoliticaACL reclama nereguli grave la alegerile din Bucuresti

ACL reclama nereguli grave la alegerile din Bucuresti

Teodor Atanasiu, vicepresedintele Partidului National Liberal, a anuntat ca Alianta Crestin Liberala reclama nereguli grave la alegerile din Bucuresti.

Atanasiu anunta ca neregulile au fost descoperite la verificarea listelor suplimentare, ceea ce inseamna ca exista suspiciuni de frauda a votului.

„Cele mai mari nereguli constatate in Bucuresti sunt listele suplimentare pe care am inceput sa le verificam si sunt foarte multe CNP-uri care sunt prost inregistrate. Intelegem ca sefii sectiilor de votare sunt oameni si pot gresi, dar daca constatam ca sunt mai mult de doua CNP-uri gresite dintre cei care au votat pe listele suplimentare, le trecem la rea vointa si facem plangeri penale impotriva tuturor presedintilor sectiilor de votare unde CNP-urile sunt gresite”, a declarat Teodor Atanasiu.

De asemenea, membrii Aliantei Crestin Liberale se plang ca, in Bucuresti, pe listele suplimentare apar CNP-urile unor oameni care au decedat. Acest lucru a fost sesizat mai ales in sectorul 2, de Mihai Atanasoaie, vicepresedintele PDL Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger