AcasăPoliticaACL face plangere impotriva lui Dragnea si solicita demisia lui Melescanu

ACL face plangere impotriva lui Dragnea si solicita demisia lui Melescanu

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, a declarat ca Alianta Crestin Liberala va face plangere impotriva vicepremierului Liviu Dragnea si solicita demisia lui Teodor Melescanu, ministrul de Externe.

ACL vrea sa-l penalizeze pe Dragnea pentru declaratia pe care vicepremierul a facut la iesirea de la vot. „Vrem sa condamnam modul in care domnul Liviu Dragnea a ales sa faca o campanie de discriminare chiar si astazi, in ziua alegerilor.

Domnul Dragnea a ales sa duca o politica de dezbinare si sa promoveze intoleranta”, a declarat Alina Gorghiu.

De asemenea, ACL solicita demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pentru modul deficitar in care au fost organizate alegerile din Diaspora.

„ACL solicita demisia de urgenta a ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Sunt mii de romani care nu vor putea sa voteze din pricina domnului Melescanu si a MAE. Cerem demisia domnului Melescanu si cerem o solutie de prelungire a programului de vot in Diaspora. Statul roman va avea o problema majora. Suntem singurii din lume care impiedica romanii din Diaspora sa voteze”, a afirmat purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger