AcasăPoliticaAccidentul din Muntenegru mai face o victima: Titus Corlatean

Accidentul din Muntenegru mai face o victima: Titus Corlatean

Dupa ce a evitat la mustata intalnirea cu taifunul Rumbia, Victor Ponta le-a spus jurnalistilor romani ca a aflat de pericol ”tot singur”, nu prin intermediul MAE.

Titus Corlatean nu scapa usor de vina de a nu-l fi informat la timp pe premier, in cazul accidentului din Muntenegru
Tragicul accident a afectat zeci de familii de romani si a monopolizat zile intregi interesul mass-media

Fara doar si poate aluzia priveste tragicul accidentul petrecut in Muntenegru, de amploarea caruia seful Executivului a aflat mult prea tarziu. Iar cum Victor Ponta a fost tocat de presa pentru reactii tardive in cazul Muntenegru, este clar ca acesta se uita acum chioras la ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean.

Fapt confirmat de oful varsat in fata ziaristilor romani prezenti in China, carora s-a grabit sa le spuna ca Ministerul condus de Corlatean nu l-a informat despre taifun, ci a aflat ”tot singur” despre amenintarea de natura meteo aparuta in timpul vizitei sale in China. Mai mult, data fiind lipsa oricarei dorinte de a vedea, pe viu, cum se manifesta un taifun (dovada indemnul adresat presei: ”Grabiti-va, ca poate nu mai putem decola!”), este clar ca Titus Corlatean s-a mai invartit de o bila neagra din partea sefului sau de partid si de Guvern.

author avatar
Simona Badulescu
3.467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger