AcasăPoliticaAbsolventii INM, primiti la Cotroceni. Ce mesaj a avut pentru ei seful...

Absolventii INM, primiti la Cotroceni. Ce mesaj a avut pentru ei seful statului

Incinta Palatului s-a umplut, in prima parte a zilei, de tineri pasionati de magistratura. Motivul? Noii absolventi ai institutului de profil au fost invitati la Cotroceni, unde s-au intalnit cu Klaus Iohannis.

Cateva zeci de tineri absolventi ai Institutului National al Magistraturii (INM) au venit, marti, la sediul Presedintiei si, pe langa faptul ca au stat de vorba cu primul om in stat, alaturi de care au facut mai multe fotografii, au aflat si ce speranta are de la ei Klaus Iohannis.

Restul opiniei publice a aflat aceste aspecte tot de la presedinte, dar de pe contul sau de Facebook, prin intermediul caruia a notat ce mesaj le-a transmis celei mai noi promotii de absolventi ai Institutului de Magistratura, inainte de a le ura succes in cariera pe care si-au ales-o. „Este rolul si datoria lor sa aplice legea in mod egal, sa contribuie la recastigarea increderii in lege, sa asigure in continuare consolidarea statului de drept si lupta impotriva coruptiei. Justitia este in slujba cetateanului. Le-am spus tinerilor absolventi sa nu uite ca trebuie sa manifeste respect fata de oameni„, considera liderul de la Cotroceni.

Ar mai fi despus faptul ca la ceremonia de la Cotrocenu au participat, pe langa ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, dar si presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, precum si mai multi membri ai CSM.

susa foto: Facebook/Klaus Ioahnnis

482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger