AcasăPoliticaA povestit un episod nestiut cu Ciolos. Basescu: are talentul de a-si...

A povestit un episod nestiut cu Ciolos. Basescu: are talentul de a-si pune ouale in toate cosurile

Pe langa faptul ca a dat asigurari ca PMP va intra „in mod cert” in viitorul Parlament, vorbind despre viitoarele alegeri Traian Basescu a comentat si recent-lansata platforma a premierului Ciolos.

Pe care a desfiintat-o, in cateva vorbe, pe motiv ca nu se opreste asupra unor aspecte ce trebuie rezolvate, la momentul de fata, cum ar fi natalitatea, educatia -abandonul scolar sau constructia de crese din gradinite. „Intr-adevar, se formeaza sintagma- esti cu Ciolos sau esti corupt (…) cam asta-i mesajul care functioneaza. (…) M-am uitat pe aceasta platforma. N-am vazut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea sa fie prim-ministru. Este un decalog. (…) El are platforma de partid politic. (…) Mi-a servit o platforma demagogica”, a subliniat Basescu, seara trecuta, la postul B1.

In alta ordine de idei, Basescu da de inteles ca, in privinta viitoarelor alegeri, desi a spus deja ca nu va candida, Dacian Ciolos ar lasa deschisa atat usa de negociere cu PNL, cat si varianta de a fi sustinut de PSD pentru un nou mandat de premier. In acest sens, fostul presedinte a povestit un episod de pe vremea cand Ciolos nu revenise in tara, pentur a prelua sefia Guvernului. „N-o sa-l uit, cat oi trai (…) Eu l-am sustinut, eram presedinte cand s-a facut actuala Comisie Europeana, cu Jean Claude Juncker. Am sustinut- mai lasati-mi un mandat Agricultura. Aproape ma intelesesem cu el (cu Juncker, seful Comisiei Europene-n.r) – da, va dau portofoliul mare- ori Agricultura, ori Dezvoltarea Regionala. Bun – zic – il sustin, pe Dacian Ciolos, baiat bun. (…) N-am de ce sa aduc subiectul in discutie, daca nu-i asa. Il sun pe Jean-Claude (…): «Nu, nu. Sa-mi trimita altceva». Pentru ca, uite, Jean-Claude Juncker fiind un PPE-ist inrait -pai Ciolos a venit la mine sa-mi spuna ca daca se da portofoliul Agriculturii la socialisti, el trece la socialisti. Domne, asta-i Ciolos acum. (…) Nu spun din rautate despre Ciolos si oportunismul lui. Si talentul de a-si pune ouale in toate cosurile, in caz ca se sparge un cos sa ramana…”, a sustinut Basescu.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger