AcasăPoliticaA oficializat medierea in litigiul cu Basescu. Firea: Nu inseamna ca ne-am...

A oficializat medierea in litigiul cu Basescu. Firea: Nu inseamna ca ne-am impacat. Imi doresc sa admita ca a gresit

Senatoarea social-democrata si fostul sef al statului se vor intalni la mediator, un contract in acest sens fiind semnat de curand. Totul dupa ce Gabriela Firea a acceptat propunerea initiata de Traian Basescu. Astfel, s-ar putea evita ca dosarul sa ajunga in instanta.

Gabriela Firea subliniaza, insa, ca acest pas pe care l-a facut nu implica automat si o impacare cu fosutl presedinte. „Am semnat un contract de mediere cu mediatoarea trimisa la domnul Bolcas de Traian Basescu. Asta inseamna o procedura intermediara care oricum va deveni obligatorie in curand, conform legii, ca o etapa preliminara trimiterii dosarului in instanta. Nu inseamna ca ne-am impacat dar inseamna ca este posibil sa ajungem la o formula de stingere a litigiului, permisa de lege”, a lamurit Firea, citata de Antena 3.

Senatoarea sustine ca ar vrea ca fostul sef al statului sa admita ca a gresit cand a vorbit la adresa ei si a familiei acesteia, respectiv la sotul sau, edilul din Voluntari. „Eu nu imi doresc altceva decat ca fostul presedinte sa admita ca a gresit cand a ponegrit Parlamentul in general si pe mine ca parlamentar, in mod direct si repetat, prin atacuri furibunde atat la calitatea de senator cat si fata de mine personal si familia mea”, a adaugat social-democrata.

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger