AcasăPoliticaALDE prezinta scuze pentru ca a anuntat decesul unui deputat

ALDE prezinta scuze pentru ca a anuntat decesul unui deputat

La circa doua ore de cand transmisesera, printr-un comunicat, un mesaj de condoleante adresat familiei deputatului Bot, printr-o erata la precedentul comunicat, Departamentul de comunicare ALDE a anuntat ca parlamentarul este in stare critica.

Va prezentam, intregral, continutul eratei:

„Dintr-o eroare impardonabila, astazi a fost transmis un mesaj de condoleante familiei deputatului Octavian Bot. Informatia fost preluata din presa locala si mai tarziu am aflat ca starea de sanatate a domnului deputat se afla, intr-adevar, intr-o situatie critica.  Ne cerem scuze atat familiei Bot, cat si presei si va rugam sa nu luati in considerare anuntul trimis mai devreme”.

Iata si comunicatul initial al ALDE:

„ALDE transmite condoleante familiei deputatului Octavian Bot

Alianta Liberalilor si Democratilor transmite sincere condoleante familiei deputatului Octavian Bot. Astazi, dupa o lunga si grea suferinta, Octavian Bot a incetat din viata, la varsta de 64 de ani. Suntem alaturi de familia lui Octavian Bot, care trece acum prin momente grele.

Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale si a fost o persoana care si-a adus contributia la contruirea liberalismului si a democratiei in Romania.

Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca. Dumnezeu sa il odihneasca!

 

Calin Popescu – Tariceanu,                                          Daniel Constantin,

copresedinte ALDE                                                    copresedinte ALDE”.

Ziua de miercuri a adus o veste trista pentru apropiatii, colegii de partid, dar si de Parlament ai bihoreanului Octavian Bot.

Inginer de profesie, Octavian Bot a ajuns in Parlament in 1992, fiind ales ulterior in 1996, respectiv in 2008, la vremea aceea facand parte din PNL, patru ani mai tarziu incepand un nou mandat in Legislativ.

author avatar
eNational
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger