AcasăPoliticaA inceput procesul. Tariceanu, la Curtea Suprema

A inceput procesul. Tariceanu, la Curtea Suprema

Intrat in vizorul procurorilor DNA Brasov, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a ajuns la Instanta Suprema. S-a intamplat cu putine minute inainte de ora 9.

UPDATE: In ciuda faptului ca multi sperau sa auda un comentariu din directia lui Popescu Tariceanu in privinta prezentei sale la ICCJ, seful Senatului a ales si la plecarea de la instanta sa se abtina in a face vreun comentariu. „Imi pare rau sa va fac niciun fel de declaratie, pentru ca stiti foarte bine ca nu sunt adeptul justitiei facute in strada sau la televizor”, si-a explicat presedintele Senatului decizia.

–-

Al doilea om in stat si-a inceput ziua la Inalta Curte, unde s-a prezentat avand in vedere faptul ca vineri incepe judecarea cauzei in care procurorii DNA l-au deferit justitiei, acuzandu-l de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul privind retrocedarea unor suprafete de padure. A ales sa nu faca nico precizare in fata presei, inainte de a intra in sediul Instantei Supreme.

Acuzatiile au survenit audierii politicianului, la DNA Brasov, in cauza in care mai apar, printre altele, numele lui Paul de Romania, dar si al afaceristului Remus Truica, ambii ajunsi in atentia procurorilor in privinta retrocedarii unor parti din Padurea Snagov, dar si a Fermei Baneasa.

286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger