AcasăPoliticaA fost semnata declaratia politica de refacere a Uniunii Social Liberale -...

A fost semnata declaratia politica de refacere a Uniunii Social Liberale – USL 2.0

Declaratia politica de refacere a Uniunii Social Liberale, sub o noua titulatura- usor modificata fata de cea initiala – USL 2.0, a fost semnata seara trecuta. Initiativa s-a vrut a fi un pas inainte catre reintregirea aliantei formate, initial, din PSD si PNL, si aflate la guvernare pana la inceputul acestui an.

In prezenta actualului premier, candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru prima functie in stat, vicepremierul Dragnea, liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu -prima optiune de prim-ministru anuntata de Ponta, in cazul in care acesta din urma va castiga scrutinul pentru Cotroceni – precum si liderul UNPR, Gabriel Oprea, dar si cel al PC, Daniel Constantin, au semnat, vineri seara, o declaratie politica de refacere a aliantei, sub numele USL 2.0.

Tariceanu, social-democratul Dragnea, precum si liderii UNPR si PC au parafat aceasta intelegere politica seara trecuta, la Palatul Parlamentului, in fata sustinatorilor formatiunilor politice. „USL nu a murit”, a afirmat seful Guvernului, in timp ce vicepremierul Dragnea a declarat ca semnatarii acestei declaratii politice „garanteaza” ca, odata ce Ponta ar ajunge sa fie ales sef al statului, proiectul USL va continua.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger