AcasăPoliticaA doua dezbatere: Ponta si Iohannis vor participa, in aceasta seara, la...

A doua dezbatere: Ponta si Iohannis vor participa, in aceasta seara, la o noua confruntare televizata

Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni se vor revedea, diseara, intr-un studio de televiziune, intr-o noua confruntare in direct, in cadrul careia vor incerca sa convinga electoratul sa ii voteze in turul doi al alegerilor, ce va avea loc la finele acestei saptamani.

Dupa ce marti seara, atat Victor Ponta (candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC), cat si Klaus Iohannis (candidatul Aliantei Crestin Liberale) au fost prezenti in acelasi studio, la RealitateaTV, la o prima dezbatere televizata inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, miercuri seara cei doi prezidentiabili se vor intalni din nou in fata camerelor TV, de aceasta data la postul B 1 TV.

Vestea ca Iohannis va fi prezent la o a doua dezbatere cu Ponta a fost confirmata, miercuri, de catre vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa. Social-democratul Victor Ponta anuntase inca de zilele trecute ca va participa la patru astfel de dezbateri televizate, inainte de scrutinul din 16 noiembrie, si ca va raspunde invitatiilor celor patru televiziuni de stiri – Romania TV, Realitatea TV, B 1 TV si Antena 3 de a fi prezent la confruntari televizate. Dezbaterea din aceasta seara va incepe la ora 20.

Sursa foto: oradesibiu.ro

360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger