AcasăPolitica45 de ostatici arsi de vii, de teroristi, in Irak

45 de ostatici arsi de vii, de teroristi, in Irak

Un grup de 45 de persoane, care ajunsesera pe mana jihadistilor, ar fi fost arsi de vii, intr-o localitate din vestul Irakului. Reponsabili de aceasta atrocitate ar fi membrii gruparii teroriste autointitulate „Stat Islamic” (SI).

Informatia, data publicitatii de un reprezentant al politiei locale din orasul Al-Baghdadi – controlat, in mare parte, de cateva zile, de catre reprezentantii gruparii teroriste, citat de BBC online, este de data recenta si nu a fost confirmata, pana la aceata ora, si din alte surse.

Datele cu privire la identitatea celor 45 de oameni care si-ar fi gasit sfarsitul in chinuri groaznice, odata ce le-a fost dat foc de vii, sunt foarte putine la acest moment. Se banuieste ca unii dintre ei ar putea fi membrui ai fortelor locale de securitate, insa nici aceasta speculatie nu a fost confirmata deocamdata.

Vestea despre sfarsitul cumplit al irakienilor vine la doar cateva zile dupa ce SI a anuntat ca a decapitat un grup de 21 de egipteni crestini, in Libia. Informatia, data publicitatii duminica, alaturi de o inregistrare menita sa dovedeasca veridicitatea anuntului, a fost condamnata de comunitatea internationala, dar si de inaltii oficiali de la Bucuresti- presedintele Iohannis si seful Diplomatiei, Bogdan Aurescu.

sursa foto: plumbbobblog.com

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger