AcasăPolitica1 IUNIE la Cotroceni. Copiii, in vizita la Palat. Iohannis: Sunt impresionat!

1 IUNIE la Cotroceni. Copiii, in vizita la Palat. Iohannis: Sunt impresionat!

A fost bucurie mare si entuziasm pe masura, luni dimineata, la Palatul Cotroceni, destinatia aleasa de un numar mare de prichindei pentru ziua 1 iunie. La randul sau, seful statului s-a declarat impresionat de faptul ca micutii au ales intr-un numat atat de mare sa vina sa vada sediul Presedintiei, intr-o zi atat de importanta pentru ei.

De altfel, dupa cum insusi presedintele a remarcat, copiii au reusit sa transfere enegia lor si Palatului Cotroceni, si sa transforme, pentru cateva zeci de minute, solemnitatea unei sali destinate intrevederilor de protocol, intr-o incapere in care a dominat ecxclusiv bucuria specifica unor suflete de copii.

Mai precis, au pasit pe treptele Palatului, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, reprezentantii „Salvati Copiii”, organizatie care, in 2015, sarbatoreste un sfert de veac de activitate.

Gazda a intalnirii cu micii vizitatori ai Palatului Cotroceni, seful statului a rostit un scurt discurs cu aceasta ocazie, prilej cu care le-a urat si „La multi ani”. „Bine ati venit la Cotroceni! Sunt impresionat! Faptul ca ati venit intr-un numar asa de mare si sunteti asa de bucurosi si entuziasti arata ca, intr-adevar, astazi este Ziua Copiilor. (…) Este pentru prima oara cand invit atatia copii si parinti in aceasta frumoasa Sala a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasa si arata ca, oricat de solemna ar fi o sala, daca este plina de copii radiaza de bucurie”, le-a transmis Klaus Iohannis copiilor si parintilor care au ale sa viziteze, luni, sediul Presedintiei.

sursa foto: facebook.com/klausiohannis

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger