AcasăPolitica1 DECEMBRIE. Mesajul ministrului de Interne cu ocazia Zilei Nationale

1 DECEMBRIE. Mesajul ministrului de Interne cu ocazia Zilei Nationale

Ziua de 1 decembrie e plina de incarcatura pentru natiunea romana. Cu aceasta ocazie, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a adresat un mesaj, evocand importanta zilei nationale, alaturi de simbolurile statului roman- drapelul, imnul si stema.

Amintind contemporanilor de necesitatea de a transmite aceste simboluri mai departe generatiilor viitoare, asa cum au facut inaintasii nostri, vicepremierul pentru securitate nationala le-a urat „La multi ani” romanilor, de Ziua Nationala. „Alaturi de milioane de romani, sunt mandru ca Romania este astazi un stat puternic, un stat respectat in lume si un factor de securitate regionala. Romania a castigat acest statut prin faptele celor care, de-a lungul vremurilor, au stiut sa puna interesul national deasupra oricarui beneficiu si l-a consolidat prin sangele varsat de militarii romani in teatrele de operatii din intreaga lume”, a afirmat ministrul Oprea.

Nu in ultimul rand, vicepremierul a tinut sa le multumeasca celor care isi dedica viata pentru a asigura securitatea tarii.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger