AcasăPolitica„Golanii” si „curvele” i-au venit de hac lui Ioan Rus

„Golanii” si „curvele” i-au venit de hac lui Ioan Rus

Gura bate fundul! Pesedistul Ioan Rus a platit cu functia declaratia jignitoare la adresa romanilor care muncesc in strainatate.

Dupa „golania” despre romanii plecati la munca in strainatate, Ioan Rus a demisionat

Cu DNA-ul pe urme si Opozitia pe cap, premierul Victor Ponta trebuie acum sa caute un nou ministru pentru Transporturi. Asta dupa ce Ioan Rus a gafat impardonabil intr-o emisiune televizata. ”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva”, a afirmat Rus. Asa cum era de asteptat, declaratia ministrului Transporturilor a fost imediat speculata de reprezentantii opozitiei. „Ioan Rus tocmai i-a aplicat o lovitura directa lui Victor Ponta. Ceea ce a spus e o jignire dura si cinica la adresa romanilor care nu voteaza PSD. (…)Ioan Rus a confirmat motiunea PNL si este ca un camicaze care s-a detonat in casa PSD”,a sustinut vicepresedintele PNL Raluca Turcan.

Pesedistii isi pun cenusa in cap

Constienti ca scuzele lui Ioan Rus nu vor avea nicio valoare in ochii romanilor plecati in strainatate, social-democratii au incercat sa dreaga ei busuiocul. „Cuvintele folosite sunt intr-adevar socante, dar se refera la o realitate dramatica. Imi cer scuze pentru declaratia domnului Rus din partea partidului si a guvernului si vreau sa aduc aminte ca partidul nostru mereu a incercat sa ajute familiile si copiii ramasi in urma si avem o preocupare permanenta pentru copiii care raman aici in tara”, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb. Un mesaj similar a venit si din partea premierului Victor Ponta, acesta completandu-si scuzele si cu anuntul demisiei lui Ioan Rus. „Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!”, a precizat Ponta.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger