AcasăPolitica„Garcea” a pus ochii pe scaunul lui Vanghelie

„Garcea” a pus ochii pe scaunul lui Vanghelie

Marian Vanghelie nu si-a facut ”prieteni” doar in PSD, ci si in randul aliatilor uneperisti. Care viseaza la debarcarea lui Vanghelie din functia de primar si inlocuirea lui cu colegul lor Mugur Mihaescu.

Uneperistul Mugur Mihaescu nu stie cum sa scape mai repede de pesedistul Marian Vanghelie de la primaria sectorului 5

Caderea lui Marian Vanghelie in dizgratia sefilor PSD (mai nou, unii dintre pesedisti sustin ca este posibil ca la viitorul Comitet Executiv National sa se ceara direct mazilirea lui Vanghelie) a dat UNPR-ului speranta ca ar putea pune mana pe primaria sectorului 5. Functia administrativa detinuta in prezent de Vanghelie il tenteaza la culme pe Mugur Mihaescu, personajul ”Garcea” din ”Vacanta Mare”. Care a lasat actoria si s-a bagat in politica, in prezent fiind lider al filialei UNPR sector 5 si vicepresedinte national al partidului condus de Gabriel Oprea. “Nu vizez o functie politica. Imi doresc doar sa fac lucruri bune!

Marian Vanghelie

Nu cred ca as fi un bun candidat la Presedintie pentru ca imi stiu limitele. Scopul meu este administratia. Vreau sa candidez la primarie. Acolo este locul de unde pot face lucruri bune. Am mai candidat la sectorul 5, dar fara munca in echipa nu poti face nimic. Am fost independent si cunosc cum e”, recunoaste ”Garcea” ca i-a pus gand rau primarului Vanghelie.

author avatar
Simona Badulescu
1.094 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger