AcasăPolitica„Amazoanele” pesediste au sarit in capul Alinei Gorghiu

„Amazoanele” pesediste au sarit in capul Alinei Gorghiu

Social-democratele Rovana Plumb si Gabriela Podasca au luat-o la trei pazeste pe Alina Gorghiu. Ce-i drept, tinta nu este chiar sefa liberalilor, ci colegul acesteia Cristian Adomnitei, pe care cele doua pesediste vor sa-l vada suspendat din toate functiile politice.

Rovana Plumb reclama ipocrizia de care da dovada Alina Gorghiu

Plumb si Podasca reclama in cor „ipocrizia” cu care Alina Gorghiu conduce PNL-ul. „Copresedinta PNL ignora de fapt coruptia din propriul partid si in special din cazul Adomnitei. (…) Nu o deranjeaza nici macar cazul domnului Vosganian, inca neanchetat, fiindca a fost protejat in mod evident de senatorii PNL”, a afirmat Gabriela Podasca, cerandu-i Alinei Gorghiu sa dea dovada de „o minima decenta” si sa-l suspende pe Cristian Adomnitei. „Va cer, doamna Gorghiu, sa puneti capat tacerii cu privire la problemele cu legea ale domnului Cristian Adomnitei, sa luati atitudine si sa aratati romanilor ca aveti coloana vertebrala!”, a completat si presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb. Mai mult, aceasta a acuzat-o pe Gorghiu ca-l protejaza pe Adomnitei pentru ca acesta ar fi ajutat-o sa castige sefia PNL.

Alina Gorghiu

„Tacerea dumneavoastra in cazul Adomnitei este una complice! Desi el este aflat sub control judiciar, a fost ferit chiar si de cea mai mica mustrare din partea dumneavoastra! Cred ca in asemenea conditii este legitim sa ne intrebam daca nu cumva tratamentul preferential vine ca urmare a sustinerii de care v-ati bucurat din partea dansului”, a conchis Rovana Plumb.

 

author avatar
Adelina Ionicel
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger