AcasăPolitica”Mosierul” Iohannis si ”iobagii” de la Antena 3

”Mosierul” Iohannis si ”iobagii” de la Antena 3

Klaus Iohannis incearca sa-si recupereze fanii pe Facebook

Victor Ponta taxeaza revenirea lui Klaus Iohannis in tabara ANAF, in confuntarea provocata de evacuarea sediului Antenei 3. ”Mosierul Iohannis” sa-si vada mai intai de aplicarea sentintei definitive prin care a pierdut casa din Brasov si dupa aceea sa se intereseze de confiscarea altor bunuri – sustine fostul premier.

Klaus Iohannis incearca sa-si recupereze fanii pe Facebook

Dupa ce Klaus Iohannis si-a ”tradus” opinia in sensul dorit de internautii care l-au criticat dur pe Facebook, Victor Ponta il acuza pe actualul presedinte de folosirea dublei masuri: una pentru el si alta pentru ”iobagii” de romani, gen angajatii Antenei 3. ”O intrebare simpla – Dvs. ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis? <<Este evident – si am spus acest lucru de nenumarate ori – ca o decizie judecatoreasca trebuie aplicata>> – declaratia lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles. Dl. Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa – Mosierul? Pai e simplu de aflat – luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)! (Si sa spuna „Danke” ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg.

Victor Ponta propune ca ANAF sa-l execute pe presedinte, cu casa din Brasov, inaintea Antenei 3

Ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu, care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu, sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)!”, a atacat, pe contul sau de Facebook, fostul premier.

”Am inteles foarte clar mesajul pe care l-am primit via Facebook”

Angajatii Antena 3 isi pun nadejdea in Dumnezeu si in telespectatorii lor

Declaratia ii apartine lui Klaus Iohannis si a fost facuta dupa revolta declansata de internauti pe Facebook, ca urmare a compasiunii manifestate de presedinte fata de Antena 3, in dauna unei institutii a statului: ANAF. Smetia primita de la zecile de mii de fani care si-au transformat pe loc ”like”-urile date lui Iohannis in ”unlike”-uri l-a determinat pe seful statului sa vireze urgent spre baza lui de votanti, ba chiar sa se scuze ca a fost mult prea ”succint” – afirmatie total neasteptata de la un personaj nascut cu lacat pus la gura. ”Am aflat ca afirmatia mea, care a vrut doar sa atraga atentia ca este posibil sa fie afectata libertatea presei, a fost interpretata in foarte multe feluri, poate si din cauza faptului ca m-am exprimat foarte succint. S-au facut fel si fel de supozitii ca as fi mai putin atasat de statul de drept. Toate aceste speculatii sunt fara niciun fel de suport real (…) Este evident – si am spus acest lucru de nenumarate ori – ca o decizie judecatoreasca trebuie aplicata. Nu exista niciun fel de discutie aici”, a detaliat Iohannis, deloc succint de aceasta data, ci chiar dimpotriva. Iar pentru a face pace cu fanii revoltati, Klaus Iohannis nu a ezitat sa se delimiteze, la fel de amplu, de Antene: ”Eu nu sunt apropiat de aceasta televiziune, de acest trust de presa. Poate unii sau altii isi amintesc ca, dimpotriva, in campania din noiembrie – decembrie 2014, in campania media care s-a purtat, accentele au fost tocmai de alta natura. Nu exista niciun fel de intentie din partea mea, nu a existat si nu are de ce sa existe, sa apar pe cineva in fata legii. Eu vreau sa se impuna legea si sper ca prin aceste cateva precizari am lamurit un pic mai bine situatia. In acelasi context, vreau sa spun ca am inteles foarte clar mesajul pe care l-am primit via Facebook”. De remarcat mai ramane ca, in timp ce politicienii baleteaza cu mai mult sau mai putin talent intre obligatia de respecta deciziile Justitiei si nevoia de a se pune bine cu Antenele inaintea bataliilor electorale din acest an, ANAF merge inainte cu scoaterea la licitatie a sediilor trustului media detinut de familia Voiculescu, ca urmare a deciziei date de Justitie in dosarul ICA.

author avatar
Simona Badulescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger