AcasăPolitica”Mizerabilii” in editie damboviteana

”Mizerabilii” in editie damboviteana

Romanul lui Victor Hugo are o neasteptata continuare pe scena politica romaneasca, unde pesedistul Victor Ponta si liberalul Catalin Predoiu se gratuleaza reciproc cu epitetul ”mizerabil”.

Victor Ponta si Catalin Predoiu se fac mizerabili unul pe altul

Totul a inceput dupa ce Victor Ponta a sanctionat reactia lui Predoiu fata de Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta din urma a cerut demisia sefelor DNA si ICCJ. ”Ma gandeam ca nu ma mai uimeste nimic in politica, dar sa vad un individ (Predoiu – n.r.), pe care Tariceanu l-a pus ministru, injurandu-l mai ceva ca la stadion e inca o surpriza, nu ma asteptam ca mizeria sa fie atat de mare”, a comentat Ponta pe Facebook. ”Fara a ma numi direct, Ponta ma face <<mizerabil>> pentru ca l-am atacat pe Tariceanu care <<m-a facut ministru>>. Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e sa furi intelectual, sa te impaunezi cu munca altuia, sa iti minti propriul popor”, a ripostat imediat Catalin Predoiu, tot pe Facebook. Nemultumit doar cu atat, Predoiu a dezvoltat subiectul acuzandu-l pe Ponta ca nu are pic de caracter, dovada modul in care si-a ”sapat” fostul sau sef, Adrian Nastase.

Catalin Predoiu

”Eu il critic pe Tariceanu pentru ca nu face bine ce face si este si aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Nastase, in schimb l-ai barfit pe la toate colturile si l-ai sapat pana la capat, Ponta! Spre deosebire de tine, Ponta, sarpele e o vietuitoare cu demnitate: are totusi o coloana vertebrala, chiar daca foarte flexibila!”, a incheiat apoteotic Predoiu.

 

author avatar
Simona Badulescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger