AcasăPolitica”Miscarea Populara” s-a lansat in cerc restrans, la o cafea

”Miscarea Populara” s-a lansat in cerc restrans, la o cafea

Membrii fundatiei au primit binecuvantarea lui Traian Basescu

”Miscarea Populara” a parasit spatiul virtual si a iesit in lume. Imediat dupa lansarea oficiala, membrii fundatiei si ”tatal spiritual”, adica Traian Basescu,  au sarbatorit evenimentul la un restaurant din Capitala.

”Miscarea Populara” isi propune sa castige simpatia romanilor care nu au mers la vot

”Miscarea Populara” se adreseaza electoratului care nu mai are incredere in actuala clasa politica, a anuntat presedintele fundatiei, Marian Preda, care a tinut sa precizeze ca cel mai important sustinator al acestei platforme este seful statului. ”Presedintele Traian Basescu, dupa cum stiti, este cel care a venit cu ideea, este, daca vreti, tatal spiritual al Fundatiei <<Miscarea Populara>> si cel care este as spune primul si cel mai important sustinator al nostru”, a mai spus Preda. Lucru confirmat chiar de Traian Basescu, presedintele declarand ca vede in ”Miscarea Populara ” un partener. ”Am facut o analiza si la ce au facut astazi si nu cred ca au facut un lucru neimportant. Eu m-am angajat sa-i sprijin. Sunt 58% din romani care n-au venit la vot. Trebuie creat acel vehicul prin care oameni care au fost dezamagiti de politicieni sa poata participa la dezbateri. Am convingerea ca va reusi sa creeze presiuni si pe partidele politice. Daca membrii ei decid ca vor sa fie partid politic, de ce nu? Voi fi implicat in tematica pe care fundatia o va propune”, a afirmat seful statului.

Membrii fundatiei au primit binecuvantarea lui Traian Basescu

”Adio, PDL”, varianta live

Din usa restaurantului  in care obisnuia sa puna tara la cale cu Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu si altii,  presedintele Basescu si-a luat din nou adio de la tovarasii de arme de altadata.  ”Dezavuez mesajele dragute transmise de Videanu, de Anca Boagiu si de Vass, de la Conventie. Parteneriatul meu cu ei s-a incheiat, iar ce am vazut  la Colegiul director al PDL-ului mi-a confirmat ca am facut foarte bine ca am incheiat aceasta colaborare. Ei sa-si vada de politica lor”, a mai precizat Traian Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger