AcasăPolitica”M10”, un partid narcisist

”M10”, un partid narcisist

Mihail Neamtu o desfiinteaza pe Monica Macovei, la pachet cu noul sau ”M10”

Desi ii ureaza Monicai Macovei noroc in noua ei aventura politica, Mihail Neamtu o desfiinteaza practic pe cea alaturi de care defila politic, nu cu multa vreme in urma.

Mihail Neamtu o desfiinteaza pe Monica Macovei, la pachet cu noul sau ”M10”

Pana la aparitia PMP-ului, Macovei si Neamtu luptau cot la cot intru slava lui Basescu si a ”intelectualilor” lui. Acum, mesajul de salut adresat de Neamtu noului partid lansat de Macovei, nu este altceva decat o insiruirea a pacatelor doamnei in cauza. ”<<M10>> are o titulatura narcisista si anunta mai curand o magistrala de metrou, nu un proiect de tara”, a debutat in forta Neamtu. Iar odata desfiintata titulatura partidului, Neamtu s-a dedicat in totalitate fostei sale amice: ”Ca lider de partid nou-nascut, doamna Macovei trebuie sa ne spuna: de ce a candidat pe platforma PDL la europarlamentare in 2014 si de ce acum 7-8 luni spunea, citez, <<PDL este singurul partid de dreapta din Romania>>?

Monica Macovei

Azi nu mai e? De ce? Daca vrea o formatiune fara traseisti, cum se explica aglomeratia de fosti pe scena M10 (cu recruti din PDL, PMP, FC, Noua Republica)? Daca doamna Macovei vrea o Dreapta care sustine valorile familiei, atunci cum justifica statutul de membru fondator al <<Accept>> si declaratiile pro-LGBT (acronim care se refera la colectivitatea lesbiana, gay, bisexuala si transsexuala) din Parlamentul European? Sunt doar niste dileme pe care toti membrii M10 – oameni onorabili si plini de intentii bune, sunt sigur – le vor dori clarificate”.

author avatar
Simona Badulescu
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger