AcasăPolitica”Dottore” Ponta i-a pus diagnosticul lui Basescu

”Dottore” Ponta i-a pus diagnosticul lui Basescu

Premierul Victor Ponta a elicidat misterul afectiunii de care sufera presedintelui Traian Basescu. Nu este Parkinson, asa cum s-a speculat, ci „boala puterii”, care este si mai pacatoasa.

Victor Ponta sustine ca seful statului sufera de „boala puterii”

Prezidentiabilul PSD sustine ca seful statului nu se mai face bine, „tulburarea” acestuia fiind evidenta. „E boala puterii si l-a gasit pe domnul Iohannis care are boala functiilor si a caselor si eu sper sa n-avem ghinion, toata Romania, sa continuam de la ghinionul lui Basescu, sa mergem la ghinionul domnului Iohannis, oameni bolnavi de functii si de putere. (…) Imi doresc foarte mult ca, in aceste 31 de zile, sa nu mai fie puse in pericol institutiile fundamentale ale statului, sa nu mai fie ataca justitia, sa nu mai fie atacate serviciile de informatii, sa nu mai fie atacata armata. Cred ca reusim sa protejam restul lumii de aceasta tulburare evidenta si framantare a domnului Basescu”, a afirmat Ponta. La randul sau, presedintele Traian Basescu a recunoscut ca sufera de o maladie care nu are leac.

Traian Basescu il contrazice pe premier, afirmand ca are boala doar pe hoti

„Pot sa va spun ca am o singura boala. Am boala pe hoti si asta nu se trateaza”, a explicat seful statului. In rest, presedintele sustine ca informatiile aparute in presa, privind „atacuri cerebrale si internari la spitalele Militari, Fundeni sau la Viena”, fac parte dintr-o campanie de denigrare. Iar ca sa dovedeasca acest lucru, Traian Basescu i-a autorizat pe doctorii care l-au examinat in acest an sa dea publicitatii raportul sau medical. Document din care reiese ca seful statului este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei.

 

author avatar
Adelina Ionicel
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger