AcasăPolitica”Comisia Basescu” scindeaza USL

”Comisia Basescu” scindeaza USL

Traian Basescu produce deranj in USL chiar si atunci cand nu-si doreste acest lucru. Practic, fara prea mult efort, presedintele a generat una dintre cele mai grave crize pe care le-a traversat pana acum alianta pesedisto-liberala.

Traian Basescu baga dihonia in USL
Victor Ponta a fost lasat cu ochii in soare de liberali

Vrand parca sa-i faca-n ciuda sefului statului, care a declarat in repetate randuri ca PSD si PNL trebuie sa ramana in alianta pentru a plati impreuna factura guvernarii, uselistii ameninta din nou cu divortul. Motivul de aceasta data il reprezinta comisia de ancheta, anuntata de Victor Ponta, si care urma sa verifice modul in care Ioana Basescu a achizitionat terenul agricol de la Calarasi. Comisie pentru care liberalii nu-si dau acordul, sustinand ca decizia a fost luata de premier fara stirea lor.

Dupa un schimb de replici de toata jena despre cine pe cine a sunat, cine a fost de acord si cine nu, plus o intalnire tete-a-tete Antonescu – Ponta, care s-ar fi lasat si cu un ultimatum din partea liderului social-democrat, infiintarea comisiei a ramas tot in aer. In schimb, pesedistii au sarit imediat sa-i acuze pe liberali, in frunte cu liderul lor, ca au trecut de partea lui Traian Basescu. ”Astept cu mare nerabdare ca domnul Antonescu sa iasa din admiratia in care s-a prabusit dupa declaratiile de sprijin ale celui mai nou sustinator al domniei sale, l-am numit aici pe Traian Basescu, si sa ne spuna si noua, dar si opiniei publice, daca mai e partizanul USL sau considera ca o comisie pe afacerea «Calarasi» e de natura sa-i incurce ultimele linii de strategie politica”, a comentat deputatul PSD Radu Popa.

[poll id=”644″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
696 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger