AcasăPolitica”Baronii” il indeasa pe Dan Diaconescu pe gatul lui Ponta

”Baronii” il indeasa pe Dan Diaconescu pe gatul lui Ponta

Pus la zid de baronii sai pesedisti, Victor Ponta ignora avertismentele venite dinspre UNPR si UDMR si parafeaza senzationala alianta cu Dan Diaconescu.

Victor Ponta s-a trezit presat din toate partile: de colegii sai de partid, de colegii de guvernare (UNPR si UDMR) si de un partid parlamentar pe cale de disparitie: PPDD

Colaborarea cu PPDD este ”singura solutie ca PSD sa nu ajunga in opozitie la nivel local”, spune acum seful social-democratilor. Adevar relevat lui Ponta numai dupa ce pesedistii presedinti de CJ au facut scandal, avertizand conducerea centrala a PSD ca pierd majoritatea in Consilii, prin urmare sunt gata sa se alieze si cu dracu’, darmite cu PPDD. Culmea este ca Ponta a afirmat si ca exista o situatie in care PSD-ul l-ar sustine pe senzationalul DD la prezidentiale – respectiv cazul in care  ”dl Dan intra in turul 2”, iar candidatul pesedist nu.

Soarta i-a adus pe pesedisti la mana lui Dan Diaconescu

Evident, cazul este pur ipotetic, dar pomenirea lui arata disperarea social-democratilor, care s-au trezit cu ”baronatele” ruinate in momentul in care liberalii au intors armele. Nevoit sa potoleasca totusi revolta UNPR si UDMR, care nici nu vor sa auda de o colaborare cu PPDD, Ponta sustine ca nu se pune problema intrarii partidului lui Dan Diaconescu la guvernare, dar se declara in schimb gata sa preia niste puncte din programul de guvernare avansat de PPDD. ”PPDD a obtinut in 2012 peste 10% din voturi, iar electoratul PPDD il consider important si unul care trebuie reprezentat. Eu vreau sa reprezint acest electorat si sa luam masuri pe care acest electorat le sustine”, a incercat Ponta sa o dea la intors, pentru a nu se spune ca Dan Diaconescu l-a prins in usa si il strange bine.

author avatar
Simona Badulescu
829 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger