AcasăPolitica”Ala micu” ii impaca pe aia mari din ALDE si PNL

”Ala micu” ii impaca pe aia mari din ALDE si PNL

Co-liderul ALDE Daniel Constantin nu exclude o colaborare guvernamentala cu liberalii, dupa alegerile din toamna.

Liberalii Vasile Blaga si Alina Gorghiu ii asteapta la cotitura electorala pe cei din ALDE

Cantecele de sirena fredonate in ultimul timp de liberali la urechea oamenilor lui Tariceanu par sa fi gadilat in mod placut auzul co-presedintelui ALDE Daniel Constantin. Care, desi spune ca obiectivul sau principal este accederea membrilor ALDE intr-un numar cat mai mare in Parlament, recunoaste si ca ideea unei aliante guvernamentale cu liberalii ii surade deja.

Odata plecat Ponta din fruntea PSD, Calin Popescu Tariceanu nu mai are ce spera si se poate intoarce linistit la vatra PNL

Motiv pentru care, chestionat fiind pe tema posibilitatii formarii unei majoritati PNL – ALDE la guvernare cu PNL, Constantin nu numai ca nu zice nu, dar si spune ca singura conditie pe care o pune este ca PNL sa mentina ”masurile de dreapta”. ”Daca putem si daca gasim un partener de guvernare care sa preia din proiectele noastre, nu excludem participarea la guvernare intr-o formula pe care este prematur sa o discutam in momentul de fata.

Neimplicat in niciun razboi personal cu liberalii, Constantin Daniel este negociatorul ideal pentru PNL si ALDE

Asa cum si cu PSD am avut cateva intelegeri foarte clare, asa vom avea si cu viitorul partener, si anume ca masurile de dreapta care au fost prevazute in Codul Fiscal sa fie mentinute si imbunatatite. Avem nevoie in Romania de o clasa de mijloc, de un mediu de afaceri cat mai puternic, care sa sustina economia, care sa sustina taxele si impozitele, astfel incat sa putem merge mai departe cu dezvoltarea economica a tarii, cu bunastarea”, si-a detaliat viziunea post-electorala Constantin Daniel, facand practic primul pas pe drunul care duce la o intelegere cu penelistii.

author avatar
Simona Badulescu
882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger