AcasăNewsPolitia trimite acasa amenzi pentru clientii prostituatelor

Politia trimite acasa amenzi pentru clientii prostituatelor

Clientii se vor feri de acum de aventurile la vedere

Strazile marilor orase, in frunte cu Bucurestiul, s-au umplut de „traseiste” care deja se calca pe picioare pentru ocuparea unui vad comercial cat mai profitabil.

Clientii se vor feri de acum de aventurile la vedere

Unele s-au intors din strainatate, altele au fost alungate de foame din saloanele de masaj, cert este doar ca fenomenul a capatat proportii ingrijoratoare pentru autoritati.

Dupa sistemul radar

Autoritatile inca  nu au gasit inca nicio solutie viabila de starpire a „fetitelor”, pe care plimbarile cu duba jandarmilor nu le mai sperie de mult. Totul s-ar putea schimba insa daca un proiect luat in discutie la conducerea structurilor centrale din Politia Romana va fi in cele din urma si pus in practica. Este vorba despre modificarea legii si introducerea unor amenzi usturatoare nu doar pentru prostituate, dar mai ales pentru clientii acestora. Care vor avea cu siguranta probleme si acasa, pentru ca procesele verbale, insotite cu fotografii de la surprinderea flagrantului, le vor fi trimise la domiciliu.

[poll id=”159″]

author avatar
Toni Matei
1.987 afisari

4 COMENTARII

  1. Minte de militieni, care ne transforma intr-o natiune de labagii: nu exista bordeluri, iar daca mergi la curve ai rupt-o in fericire.

  2. Buna initiativa, ca de obicei va fi aplicata prost sau deloc. Si daca nu sunt platite amenzile cu sutele ce sa intampla se prescriu? Deci baniii nu ajung la sursa …..Buna asa.

  3. Sa se promoveze odata legea caselor de toleranta. asa o sa avem mai putine violuri si barbati care „se descarca” in anonimat si nu mai strica si alte casnicii in afara de a lor. O curva sporadica e mai ieftina decat o amanta permanenta. Mai raman si bani de concedii in familie, haine, rechizite, dulciuri si jucarii pentru copiii pe care i-ai facut cu nevasta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger