AcasăNewsPolitia si-a ascuns chipul in prohab

Politia si-a ascuns chipul in prohab

ONG-urile si protestatarii de aiurea nu au ordin de serviciu pentru a riposta la agresiunile sexuale asupra minorilor

Ca intotdeauna, Piata Victoriei, si ma refer la tefeleii care si-au ratat vocatia de ansamblu artistic de camin cultural, a uitat sa percuteze la ce este mai important. Chiar asa, nicio reactie? N-or fi ajuns fondurile pentru un nou spectacol? Sa se fi razgandit Soros si Coldea? Nu au mai dat niciun ordin? Sau regizorii nu au stiut cum sa ilustreze o Politie perversa si corupta pana in maduva oaselor si nu au gasit strigaturile si rimele potrivite?

ONG urile si protestatarii de aiurea nu au ordin de serviciu pentru a riposta la agresiunile sexuale asupra minorilor

Nici macar un politist cu barbatia la vedere nu le-a dat prin cap sa deseneze pe un panou? Si un text, mic, alaturi, „Noi chiar iubim copiii”?

Rares Bogdan a amutit

Scandalul care zgaltaie Romania nu a prins la multimea folclorica din Piata Victoriei. Niciun sunet. Nicio vorba de protest. Si nici pe Rares Bogdan, cetateanul imbalsamat cu deontogie, iubire de tara si de dreptate nu l-am auzit lansand vreo chemare la lupta. Sa se adune motoganii, Gelu, Gnat si Menumorut si sa ia in furci Politia care si-a ascuns chipul in prohabul pantalonilor! Sa stranga Gheorghe Doja oastea taraneasca si sa-l scurteze de cap pe ticalos! Sau poate am ratat eu emisiunea. Cand un politist agreseaza sexual doi copii nu este mai grav decat legile Justitiei pe care, oricum, corporatistii frumosi si liberi nu le-au citit si nu le inteleg. Daca nu e ordin de la Soros, cum sa reactioneze? Daca nici Ciolos nu scos vreun cuvant pe Platforma aia a lui, de ce sa se amestece ei si sa strice jocurile? Ce are sexul cu ce vor ei in Piata?

Nu e cu Dragnea, nu ne intereseaza

Ca politistul ala are un trecut laborios in domeniu nu este mai important decat „DNA – sa vina sa va ia”. Ca a fost acoperit de colegi si sefi, vreme indelungata, prin tot felul de mismasuri, iar e ceva care nu are priza la ei. Daca nu se poate striga „Jos Dragnea!” inseamna ca e ceva lipsit de valoare. Ca acelasi politist se pregatea sa violeze o femeie este complet neinteresant pentru ei. La cate violuri se comit mai conteaza inca unul? Ca derbedeul cu grade pe umar a fost prins, dar scapat cu talent de catre colegi si sefi nu e de competenta Pietei Victoriei sa protesteze. Nu intra in planurile ei de dezaporba. Nu e cu Iordache, cu Dragnea caruia sa-i ceara demisia pentru ca ninge la munte, nu e bun. Trebuie ceva cu priza la oameni, ceva gen „PSD, la galere”! Tefeleii nu sunt deranjati de magariile la care s-a dedat politistul. Nici de declaratia lui senina, „Nu am putut sa ma abtin”. Nici de blaturile lui cu institutia unde si-a gasit salas.

author avatar
Valentin Boeru
1.619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger