AcasăNewsPoliţia se rebranduiește!

Poliţia se rebranduiește!

Noile mașini de poliție vor putea fi văzute de la depărtare

Într-o postare pe Facebook, sindicatul Europol a anunțat că Poliția Română schimbă desenul de pe mașini. Postare este însoțită de mesajul: ”Aceasta este noua grafică pentru identitatea vizuală a autospecialelor de poliție. Este un design care se încadrează în peisajul celorlalte poliții din UE. Ce părere aveți?”, este întrebarea pusă de cei care vor să schimbe imaginea oamenilor legii.

Noile mașini de poliție vor putea fi văzute de la depărtare

Costurile pentru schimbarea la față a noilor mașini va fi stabilită după ce va avea loc licitația pentru achiziționarea noilor autoturisme. Mașinile de poliție vor avea o nouă grafică care le va face indentificabile și pe timp de noapte. Autotursimele vor fi vopsite în albastru cu inscripția ”POLIȚIA” dar vor avea și o vopsea verde praz, care va fi fosforescentă. Astfel că mașina va putea fi vizibilă de la distanță și pe timp de noapte, chiar dacă nu are girofarul pornit. Noile elemente de indentificare ale mașinilor din poliție sunt special alese, spun cei de la sindicatul Europol, astfel încât să se alinieze cerințelor Uniunii Europene.

author avatar
Ramona Feraru
1.004 afisari

4 COMENTARII

  1. asta este inca un pas pt eliminarea termenului ROMANIA din limbaj, asa cum a disparut crucea rosie de pe ambulante (acum avem hexagoane)

  2. alti bani alta distractie
    ia vedeti de cate ori s-au schimbat uniformele in politie din 1990 incoace si cat a costat aceasta schimbare. Ce mai urmeaza oare?

    • De cate ori, bai Lache? De 2 ori în 30 de ani. Odată în 1990 era și normal, și odată in 2002. Alte state nu le schimba, din contră, le adaptează anual. Numai la noi străinii confunda polițiștii cu controlorii CFR sau cu factorii Poștei Române. Hai zât!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger