AcasăNewsPolitia s-a uitat cum fiul primarului taie oamenii cu sabia

Politia s-a uitat cum fiul primarului taie oamenii cu sabia

Politia a gasit sabia acasa la fiul primarului. Foto: Adevarul

Sabia cu care fiul primarului din localitatea timiseana Deta a taiat trei persoane a fost gasita in locuinta acestuia. Surse citate de Realitatea TV afirma ca mai multi politisti au asistat la tragedie dar nu au intervenit. Victimele au spus ca au fost atacate pentru ca li s-a cerut taxa de protectie si nu au platit.

Politia a gasit sabia acasa la fiul primarului. Foto: Adevarul

Mai multi politisti erau de fata si nu au intervenit cand cele trei persoane au fost taiate cu sabia de fiul primarului. Victimele au mai spus ca fiul primarului le-a lovit cu sabia pentru ca n-au vrut sa-i plateasca taxa de protectie.

”Ne ocupam cu biciclete. Facem si noi ce putem. Ne-a zis sa-i dam dreptul de smecher. Sa-i platim protectia 5000 euro. Banii aia mi-i cerea ba mie, ba nepotului. I-am spus ca nu-i dau nici un ban, de ce sa-i dam bani. A venit aseara cu inca 7-8. A venit spre mine. Am crezut ca vine cu mana goala. Cand m-am dus si eu spre el a scos sabia si m-a taiat. Fiul primarului, Roman Bogdan. Dupa ce m-a taiat, au sarit si ceilalti pe mine. Dupa care mi-au mai dat o portie si politaii. Fata de politisti m-a taiat. Cei care erau aseara de serviciu. Nu-i stiu exact dupa nume. Era si Popovici seful de la Criminalistica de la Deta acolo. In loc sa traga in ei ca taie oameni, tot cu mine aveau treaba, Aseara de ce nu l-au luat? Acum a fugit.” , a povestit pentru RTV, Stefan Alexandru, in varsta de 32 de ani.

O alta victima, Gartner Bogardo, a spus: “Unchiul meu era afara, tot taiat, tot pe jos. Politia statea si se uita. Am strigat trageti un foc in aer ca sa se sperie, sa ceva. El (fiul primarului, n.a.) cand a auzit, a venit cu sabie, cu cutit, ceva mare. A tras pe spate. Tot sunt taiat. Ma rugam de oricine: duceti-ma la spital. Nici un baiat nu s-a bagat. Mi-e frica ca e fiul primarului si nu putem sa ne bagam ca ne cauta si ne omoara”.

Primarul Petru Roman din Deta patroneaza teroarea. Fiii sai sunt bratele inarmate

Fiul primarului din localitatea Deta, judetul Timis, Bogdan Daniel Roman, este cautat de politisti, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a injunghiat trei tineri in urma unui conflict izbucnit pe o terasa din centrul localitatii, victimele fiind transportate la spital. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul localitatii Deta a izbucnit o altercatie intre mai multe persoane, in urma caruia trei tineri au fost raniti „cu o arma alba”.

Ulterior, politistii din Deta au descoperit, in curtea unei case din localitate, o sabie in teaca, despre care se presupune ca a fost folosita in conflict.

„Am inteles ca unul dintre fiii primarului ar sta la adresa respectiva, nu stiu daca locuieste acolo sau trece pe acolo”, a completat Mezdrea, explicand ca arma va fi supusa unei expertize care va stabili daca a fost folosita in conflictul de pe terasa din centrul orasului Deta.

Potrivit politistilor, si fratele lui Bogdan Daniel Roman, Calin Roman, de 27 de ani, a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta, el fiind de asemenea cautat, la ora transmiterii acestei stiri, de politisti.

Ea a precizat ca la nivel Politiei Timis s-a deschis o ancheta pentru a se vedea daca politistii au intervenit corect.

Bogdan Daniel Roman a fost cercetat de politisti in mai multe dosare penale pentru vatamare corporala, distrugere si loviri si alte violente, insa de fiecare data victimele si-au retras plangerea, astfel ca s-au dat solutii de neincepere a urmaririi penale, au afirmat, duminica, oficialii Politiei Timis.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Bogdan Daniel Roman a fost cercetat „in mai multe” dosare penale, el fiind acuzat de loviri si alte violente, vatamare corporala si distrugere, insa in fiecare caz partile s-au impacat, iar victimele si-au retras plangerile. Foarte probabil de frica unor noi agresiuni, in lipsa protectiei necesare a politiei.

Fratele acestuia, Calin Roman a fost, de asemenea, implicat in mai multe scandaluri. Ultimul dintre acestea a fost la sfarsitul anului 2010, cand Calin Roman, care este si membru PDL, l-a agresat pe un membru PSD, Ciprian Cotet, intr-un bar din localitatea Deta, victima avand nevoie de noua zile de ingrijiri medicale dupa ce, sustine aceasta, a fost lovita in cap cu un pistol.

 

753 afisari

5 COMENTARII

  1. Sau spus multe si sau scris multe despre fii primarilor din multe orase si sate din Romania care au „spate”..cat e tata la putere ei fac legea..sustinuti de tati si de cei subordonati lui..politia e desene animate..asta e adevarul!PDL.PSD..si multe alte partide care au fost la conducerea acestei tari..vai de capul nostru oamenii de rand care ai votam mereu..da-ti bai taranoi obosit demisia..pana la urma asta esti:un TARAN COCLIT SI PARVENIT!

  2. …bine ca nu iau tinut ca sa-i taie beizadeaua primarului; da cine mai poate stii…poate l-au si ajutat…o sa afle diaconescu…

  3. As dori sa fac un film cu cascadorii rasului in orasul Deta. Cand vad asemenea scene la tv , cum se comporta asa zisa politie in Romania, imi vine sa ma duc sa cer
    permis de port arma si sa imi port singur de grija. Am auzit-o pe Mendrea ( nu vreau sa o fac doamna) cica purtator de cuvant al politiei, ca asa zisi politisti nu eru in zona in timpul scandalului ci la 50 m distanta. L-am vazut pe „militianul” acela cum purta arma in mana s-a o duca la laborator. NU ca as lua parte celor agresati, pentru ca nu stiu care era miza in acest scandal, dar ma ingrijoreaza ca politia in aceasta tara este corupta si ineficienta.Trebuie schimbat acest sistem din temelii si pus un om integru la conducerea politiei. Cum la Academie de Politie sunt cate 20 pe un loc si pe strada vad doar militieni obeji si ineficienti

  4. tot judetul timis ii cunoaste pe fii primarulul si violentele savarsite de acestia,iar politia Deta este la curent ,dar asa se intampla peste tot,la numai 25 km in localitatea Gataia ,jud.Timis, primarul PDL cercetat in mai multe dosare penale, cu fiul impus de catre acesta contra unor servicii la o firma italiana,cu nora in functia de director la spitalul de psihiatrie,angajata a statului pe banii nostri, cand singurul sef de politie din gataia care nu a fost de acord cu primarul a fost mutat ,la ce sa ne mai asteptam?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger