AcasăNewsPolitia Rutiera a iesit la mirosit taximetristi transpirati

Politia Rutiera a iesit la mirosit taximetristi transpirati

Am trait s-o vad si pe asta! „Gabori” de la circulatie care in loc sa stea pitulati cu radarul prin boscheti mai ceva ca traseistele  prestand la „tiristi” pe marginea drumului sa faca si ei ceva util societatii!

Cu sprijinul inspectorilor de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului – bravo si lor ! – politistii constanteni au efectuat o actiune fara precedent in randurile taximetristilor. Care au fost amendati nu doar pentru deja obisnuitele furaciuni cu aparatul, dar si pentru ca duhneau a transpiratie!!!

De cinci zile!!!

Oficial, operatiunea a vizat verificarea activitatii prestatorilor de servicii de transport in regim de taxi. Si au fost depistati zeci de conducatori auto din amintita categorie care nu numai ca incalcau flagrant si cele mai elementare reguli de circulatie, dar comiteau totodata si puzderie de alte infractiuni. Astfel, taximetristii nu eliberau bonuri fiscale, nu aveau afisata in interiorul masinilor lista cu tarifele pentru a putea fi consultata de clienti si, bineinteles, mai aveau si „maimute” pe aparat, cu care furau la taxare. In plus, unii dintre ei au primit amenzi usturatoare si pentru ca aveau o tinuta neingrijita, fiind imbracati in maieu si slabi. Si care, dupa cum au constatat „organele”, puteau a transpiratie, unul dintre cei amendati recunoscand chiar ca nu si-a mai schimbat tricoul de pe el de cinci zile!!!

author avatar
Catalin Tache
632 afisari

3 COMENTARII

  1. „fiind imbracati in maieu si slabi”. Sa fii slab, asta da, infractiune. Vigilenti gabori si inspectori. Oare cit e amenda daca esti slab ?

  2. Dar pe poltisti de ce nu ii controleaza nimeni la tinuta si atitudine? Sun imbracati murdar, cu haine uzate si patate, cu maini de mecanici auto, jegoase si cu unghii negre, nebarbieriti si put a tarie sau a bere. Cat despre comportament nu mai are rost sa discutam. Ii intelegi pe cei care lucreaza sub acoperire, ca trebuie sa se adapteze mediului in care patrund, dar chiar toti lucreaza sub acoperire? Toata tara e un neam de infractori care trebuie penetrat? Ei presteaza niste servicii in folosul comunitatii iar noi suntem beneficiari ai acestor servicii, pe care le platim, de altfel, pentru ca ei sunt bugetari, asta e problema.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger