AcasăNewsPolitia Locala si-a tras “cagulati” cu matricola!

Politia Locala si-a tras “cagulati” cu matricola!

Sefii IGPR se tot chinuie sa amane inevitabilul, si anume trecerea Directiilor Rutiera si de Ordine Publica in subordinea Politiei Locale.

Politisti locali din Barlad, mandri ca nimeni nu ii poate recunoaste, daca nu stie sa citeasca...

In aceasta incercare disperata, cei din Politia Nationala nu s-au sfiit sa prezinte dovezi incontestabile despre „ capacitatea profesionala” a celor care ar urma sa le fie colegi si sefi totodata. Astfel, ei au fotografiat, in plina actiune, brigada speciala de interventii a Politiei Locale din Barlad. Intr-adevar, tinuta folosita de „mascati” pentru misiuni socheaza : camasi albe apretate, veste de interventie si  cagule peste care isi pun caschetele! Iar pentru ca tacamul sa fie complet, in piept poarta cu mandrie, la vedere, insignele cu numerele de identificare!!!  Astfel „deghizati” ei au ramas dupa „reforma”  ministrului Traian Igas ultimii aparatori ai sigurantei nationale…

Mai ramane ca la descinderi sa-i auzi: „Deschide! Sunt ofiter sub acoperire Gigel Pacala, am venit sa te-arestez”!

author avatar
Toni Matei
8.204 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu este uniforma standard a poliţiei locale!
    Pe undeva se minte,inducerea cetăţenilor în eroare!

  2. ASEMENEA PROSTIE CUM E INFIINTAREA ACESTEI ASA ZISE POLITII COMUNITARE SAU LOCALE NU S-A MAI POMENIT
    NU E DEPARTE DE FOSTA PAZA MILITARIZATA CE A FOST DESFIINTATA LA SCURT TIMP DE ACTIVITATE SUBMEDIOCRA
    SPER SA SE DESFIINTEZE SI ACEASTA POLITIE LOCALA SI SA RAMANA POLITIA TRADITIONALA ADICA POSTURILE DE POLITIE POLITIA RURALA MUNICIPALA ORASENEASCA SI JUDETEANA.

  3. Viata bate filmul. PENIBIL!!!! Arata mult profesionism (frustrare) din partea acestui proiect esuat numit POLITIA locala(comunitara). Si apropo, Ion, nu este uniforma standard pentru ca nu ii intereseaza de legea care le stabileste uniforma.Isi fac uniforma in functie de ce fantezie au. In general legile nu prea ii incurca pe ei, sunt optionale.

  4. o minciuna cu picioare scurte, mie sila de ce se intampla in MAI si scarba de ministrul in functie si de „curvele” sale…

  5. Bestial, super tare….”BAT-MEN” in varianta romaneasca. Asteptam si celelalte personaje de film.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger