AcasăNewsPoliția, în alertă! Bărbat găsit împușcat în Otopeni

Poliția, în alertă! Bărbat găsit împușcat în Otopeni

politiaTrei tineri din Vrancea aproape că au băgat un poliţist în spital. De ce l-au bătut de faţă cu fiul de 7 ani

Un jandarm de la Jandarmeria București a fost găsit împușcat în dimineața zilei de luni, 3 octombrie, în locuința sa din orașul Otopeni.

Bărbatul s-ar fi sinucis cu arma personală. S-ar fi împușcat în cap, conform primelor informații.

UPDATE 10.45. Jandarmeria a transmis că jandarmul era apt psihologic. „Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, transmite Jandarmeria.

Jandarmul s-a sinucis cu arma personală

Jandarmul avea 41 de ani și se pare că divorțase recent.

„Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

author avatar
Andreea Vlad