AcasăNewsPoliția doarme! Mii de dosare cu autor necunoscut

Poliția doarme! Mii de dosare cu autor necunoscut

Oamenii legii se prefac că-și fac treaba

O statistică a scos la iveală o realitate cruntă. Mii de dosare înregistrate doar de la începutul acestui an zac prin sertarele polițiștilor care nu pot să scoată la iveală autorii unor infracțiuni grave sau, mai rău, sunt complici cu infractorii.

Oamenii legii se prefac că și fac treaba

Conform datelor puse la dispoziție chiar de IGPR, în doar 8 luni au fost înregistrate peste 1.500 de dosare de viol. Dintre acestea, în cazul a aproximativ 200 de violuri autorii au rămas necunoscuți. În aceeași perioadă au fost comise mai bine de 500 de violuri asupra minorilor. Din cele 2.200 de tâlhării petrecute în primele 8 luni ale anului la nivelul țării, 1.447 au fost comise de autori necunoscuți. Un număr de 40 de criminali nu au fost identificați, iar dosarele vor fi înaintate cu AN, adică autori necunoscuți. Astfel că, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, când  două bande de proxeneți s-au bătut cu bâte, topare și pistoale în Centrul Capitalei, acest indicdent s-ar putea relua în orice moment. Conform datelor puse la dispoziție de Inspectoratul General al Poliției pentru luju.ro, oameni legii sunt puși în dificultate. Extrem de îngrijorător este că mulți dintre autorii acestor fapte nu numai că se află în libertate, dar nici nu au fost identificați. Dar, având în vedere că în opt luni,  au fost înregistrate 2.220 dosare, din care 1.447 dintre autori sunt anonimi pentru polițiști, e clar cam cum îşi fac treaba organele statului.

author avatar
Ramona Feraru
206 afisari

1 COMENTARIU

  1. Să i mulțumim lui tudorache-un nimeni-din guvernul cioloș fost min. de interne fara nici o pregatire și cu complicitatea lui dragnia care a desființat serv.secret al MAI cu consecințele care se vad azi! MAI MULT! tudorache amenință ca va ajunge iar min. de interne și va desființa din noi doi și un sfert!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger