AcasăNewsPolitia din Timisoara, in alerta! Inca o prostituata, injunghiata in plina strada...

Politia din Timisoara, in alerta! Inca o prostituata, injunghiata in plina strada

Foto: opiniatimisoarei.ro

Politia din Timisoara este in alerta. Inca o prostituata a fost victima unui atac violent petrecut in plina strada, dupa ce duminica, politistii au gasit cadavrul unei femei de 42 de ani, langa o benzinarie din oras. Agresorul a fugit de la locul faptei si este cautat de politisti.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Tanara de 23 de ani este in stare de soc la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a fost injunghiata in abdomen.  Atacatorul a fugit imediat de la locul faptei. Tanara, care sustine ca nu este prostituata, spune ca nu-l cunostea pe cel care a atacat-o. Desi ingrozita, ea a avut puterea sa sune la 112 si sa ceara ajutor, scrie opiniatimisoarei. Incidentul a avut loc intr-o zona frecventata de prostituate.

“Ma duceam la medic si eram pe strada langa UMT cand o venit unu la mine si mi-a zis ca sa nu ma mai leg de prietena lui. Apoi a scos un cutit si m-a injunghiat sub buric“, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro tanara care a fost adusa de urgenta la Spitalul Municipal de un echipaj SMURD.

Politistii au deschis o ancheta pentru a afla conditiile in care s-a produs incidentul si incearca sa il gaseasca pe agresor.

Acest incident este al doilea din ultimele zile in care este implicata o persoana care practica prostitutia, la Timisoara. Duminica, o prostituata de 42 de ani a fost ucisa, iar cadavrul ei a fost descoperit de doi barbati, langa o benzinarie. Femeia isi racola clientii la iesirea din Timisoara spre Moravita.

529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger