AcasăNewsPolitia din Cluj in alerta maxima. Sinucidere sau crima?

Politia din Cluj in alerta maxima. Sinucidere sau crima?

Alexandra

Un barbat in varsta de 48 de ani si doi dintre cei trei copii ai sai, un baiat de 15 ani si o fetita de 3 ani, au fost dati disparuti, luni seara, la Politia din Floresti, judetul Cluj. Din primele cercetari se presupune ca ar fi vorba de sinucidere.

Mama micutei Alexandra ii roaga pe toti cei care recunosc fetita sa sune de urgenta la 112

Nicolae Lapuste si cei doi copii, Flavius si Alexandra, au fost vazuti ultima data luni, in jurul orei 11, cand urmau sa mearga la complexul comercial din localitate. Seara, la ora 19, barbatul trebuia sa intre in tura de noapte de la hidrocentrala din Marisel, unde era angajat, dar nu a mai ajuns la serviciu.

Numai datorii la banci?

Vremea nefavorabila a obligat ISU si Politia sa intrerupa cautarile

Politistii au gasit masina barbatului abandonata in zona barajului Tarnita, cu portierele deschise, dar fara ocupanti.  „Se presupune ca ar fi un caz de suicid, pentru ca barbatul a lasat o inregistrare video de adio”, a declarat Anca Sidonia Purdea, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj. Colegii de munca presupun ca Lapuste s-ar fi aruncat in Tarnita, impreuna cu copiii lui, macinat fiind atat de datoriile acumulate la banci, cu plata creditelor restante, carora nu le mai facea fata, cat si din cauza neintelegerilor cu cea de a doua sotie, cu mult mai tanara decat el. Potrivit purtatorului de cuvant din cadrul IPJ Cluj, in inregistrarea lasata de barbat acesta le anunta pe cele doua mame ale copiilor minori ca nu-i vor mai vedea niciodata pe acestia. Inregistrarea a fost gasita la locuinta barbatului, din localitatea Floresti. In momentul de fata, cautarile sunt sistate din cauza vremii nefavorabile, iar ce trei sunt dati in consemn la frontiera.

Mama cere ajutor

Klaudia Nagy, mama fetitei disparute la Tarnita alaturi de tatal si fratele ei, a postat ieri pe Facebook un apel prin care cere ajutor sa o gaseasca pe micuta de numai 3 ani. „Va rog sa distribuiti, fetita mea e disparuta deja de 14 ore. Daca ati vazut-o cumva sunati la nr. 0747.011.445 sau apelati 112”, este mesajul femeii disperate.

author avatar
Andrei Coman
629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger