AcasăNewsPolitia din capitala belgiana, in alerta. Un individ suspect a pus pe...

Politia din capitala belgiana, in alerta. Un individ suspect a pus pe jar oamenii legii

Reprezentati ai legii au ajuns in cursul dupa-amiezii intr-o zona cunoscuta din centrul capitalei belgiene in care se pare ca un individ ar fi fost zarit intr-o ipostaza care a dat de banuit.

Operatiunea la care participa un numar semnificativ de forte de ordine, inclusiv pirotehnisti, e in plina desfasurare la aceasta ora. Si vizeaza un barbat care are – potrivit site-ului publicatiei belgiene Le Soir– „o haina lunga” din care s-ar fi zarit cateva „fire” (respectiv cabluri-n.r), aspect ce a generat temeri cum ca in spatele obiectului vestimentar s-ar putea ascunde un dispozitiv explozibil.

Drept urmare, au fost apelati responsabilii, care au intervenit deja in numar mare la fata locului pentru a lamuri situatia si a elimina orice risc la adresa populatiei. Politistii au izolat perimetrul in care s-ar afla barbatul care a creat atatea emotii.

Temerile sunt sporite de faptul ca joi e Ziua Nationala a Belgiei si bilantului masacrului de pe 14 iulie, de la Nisa, e inca foarte prezent in gandurile lumii intregi.

[youtube]9MJIjbMeTVE[/youtube]

[youtube]hUTCvtzBwUM[/youtube]

sursa foto: captura youtube/Presse Algerie

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger