AcasăNewsPoliţia a afişat pozele celor trei ucigaşi ai milionarului din Sibiu. Criminalii...

Poliţia a afişat pozele celor trei ucigaşi ai milionarului din Sibiu. Criminalii au fost daţi în urmărire

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei trei criminali ai omului de afaceri din Sibiu. Ucigaşii lui Adrian Kreiner au fost daţi în urmărire generală.

Toţi cei trei suspecţi sunt din Dolj şi au antecedente penale: tâlhării şi jafuri de milioane, trase chiar la indigo cu cel din Sibiu.

Cine sunt criminalii?

Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă. Niciunul dintre ei nu mai este în ţară. Cel mai probabil, spun procurorii, au fugit în Germania şi Belgia.

Adrian Kreiner s-ar fi luptat pentru viața lui cu criminalii. Omul de afaceri a reușit să îi zgârie și să le smulgă fire de păr. Aceste probe biologice au dus la identificarea ADN-ului tuturor celor trei suspecţi.

În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă:

  • Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă.
  • Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.
  • Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în decizia instanţei, citată de Agerpres.

Hoţii au furat 200.000 euro

Pe 5 noiembrie 2023, Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor, citați de sursele menționate mai sus.

Cei trei indivizi urmează să fie arestaţi în lipsă şi daţi în urmărire internaţională cel mai probabil miercuri, 22 noiembrie.

author avatar
Andrei Ștefan