AcasăNewsPokemon GO: vrei monstri rari? Ia-ti Poke Radar

Pokemon GO: vrei monstri rari? Ia-ti Poke Radar

Principala indeletnicire a celor ce joaca Pokemon Go este capturarea pokemonilor. Si, dincolo de speciile care apar frecvent, o atentie deosebita este acordata asa-numitilor pokemoni rari – specii care apar doar in anumite zone sau la anumite ore.

Pokemonii rari dispun de atribute speciale, precum atacuri unice. Acestea se regasesc doar la un anumit tip de pokemon si ofera un important avantaj in luptele intre pokemoni. Prinderea unui astfel de pokemon, nu este tocmai simpla, daca se cauta la intamplare. Din fericire, internetul vine, si de aceasta, data in salvare, sub forma unei aplicatii numite Poke Radar. Poke Radar este o harta, precum Google Maps, cu mica diferenta ca punctele de interes reprezentate pe harta sunt pokemoni. Aceasta aplicatie poate fi folosita pentru a vedea locatiile in care anumiti pokemoni au aparut. Oricine foloseste aplicatia si este jucator de Pokemon Go poate adauga o intrare cu locul, ora si pokemonul prins.

Diddo, cel mai căutat pokemon din lume

Se pot cauta pokemoni in doua feluri. Pe de o parte, se poate folosi harta pentru a vedea ce pokemoni au fost prinsi in imediata vecinatate. Pe de alta parte, cei care urmaresc prinderea unui anumit pokemon, pot cauta dupa nume, iar aplicatia va arata doar locatiile in care a fost prins pokemonul dorit. Poke Radar este, deocamdata, disponibila pe iOS si ca aplicatie online. Dezvoltatorul promite, insa, ca o versiune de Android va fi disponibila in curand.

Cei mai valorosi Pokemoni

Dar unii pokémoni sunt mai rari decat altii si sunt cativa „monstri” pe care niciun utilizator al aplicatiei nu a reusit sa ii prinda. Unii jucatori s-au intrebat daca acestia chiar exista cu adevarat. Se pare ca exista, potrivit celor care au disecat codul sursa al Pokémon GO. Potrivit utilizatorilor de Reddit, top sase cel mai dificil de gasit pokémoni este compus din: Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno si Ditto. Ditto nu este catalogat ca fiind un pokémon rar, dar acesta este foarte greu de gasit, datorita caracteristicilor sale unice de imperechere. Acest pokémon se poate imperecha cu aproape orice alt „monstru” din joc pentru a produce pokémoni.

author avatar
Catalin Dumitrescu
710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger