AcasăNewsPokeDates, un codos virtual pentru impatimitii jocului

PokeDates, un codos virtual pentru impatimitii jocului

Tinder, Badoo sau Twoo sunt istorie. Cea mai tare aplicatie este PokeDates, o treaba care te cupleaza cu pasionati ai jocului, fie ca sunt baieti, fie ca sunt fete. Macar stii ca ai ceva in comun in caz de-un agatament.

Practic, e vorba despre  o aplicatie de „dating”. Adica, Pokedates, ii ajuta pe acestia sa isi dea intalnire inainte de a porni in cautarea de monstruleti. Aplicatia preia toate datele utilizatorului de Pokemon Go si stabileste si anumite punte de intalnire, numite PokeStop sau PokeGym. La aceste „statii”, jucatorii se vor intalni si vor pleca apoi in cautarea lui Pikachu, a lui Squirtles sau a altor animalute. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi unor intrebari, pe baza carora ti se va alcatui un profil. Ulterior, echipa PokeDates va gasi o persoana care are interese comune si te anunta, printr-un email, ca ti-a fost gasita „perechea”. Aplicatia costa 20 de dolari, ceea ce i-ar putea reduce considerabil succesul, dat fiind faptul ca vanatorii de Pokemoni isi pot da intalnire si pe alte aplicatii gratuite, precum Tinder sau Happn. Pentru a testa totusi beneficiile aduse de PokeDates, utilizatorii o pot folosi gratuit, la inceput. Aplicatia este disponibila, deocamdata, doar in SUA, dar, daca va avea succes, ea ar putea fi lansata si in alte tari.

Pokemon Dracula

Cel mai cunoscut creator si producator de reclame din Arad, Calin Coman, a lansat ideea dezvoltarii conceptului ”Pokemon Dracula” si i-a scris premierului Dacian Ciolos un mesaj prin care ii propune sa initieze un parteneriat cu producatorii jocului. Coman spune ca Pokemonii cu chip de Dracula ar putea fi ascunsi in locuri din Transilvania, pentru promovarea turistica a zonei.

Viorel Lis, accidentat de un biciclist care cauta Pokemoni

Viorel Lis a fost victima unui accident si a ajuns la spital. Fostul primar a fost lovit de un biciclist care cauta Pokemoni prin oras. „Sunt socata”, a spus Oana Lis la TV. „Abia se simtea si el mai bine… Nu isi mai aduce aminte ca suntem in Bucuresti, ca am fost aseara la emisiune. M-am speriat, am fost cu el la spital, dar, pentru ca era coada, am fost la particular. Are o forma de amnezie temporara, care ar trebui sa treaca de la sine. Nu i-a dat pastile. A mai avut momente din astea in urma cu un an, au fost momente cand nu ma recunostea. Acum nu stiu ce sa fac, pentru ca e vorba de o lovitura”, a adaugat Oana. „Acum ma simt putintel mai bine. Cand imi spune Oana, imi aduc aminte. Ce episod sa imi aduc aminte? Nu mai stiu ce s-a intamplat, e ca un vis…”, a precizat si Viorel Lis.

Varianta romaneasca: puncte – cheie in cimitir!

Cei ce joaca Pokemon GO stiu ca trebuie sa se orienteze pe traseu dupa diverse puncte-cheie ce pot fi asezate mai oriunde: Casa Presei, Palatul Sutu, Intercontinental sau vreun mall. Dar, cum romanul e sugubat si in propozitie este vorba despre monstri, fie ei chiar de buzunar, cineva s-a gandit sa amplaseze puncte-cheia asa dupa cum vedeti in aceste poze. Adica, pe cavourile a doua familii dintr-un cunoscut cimitir bucurestean. Deci, daca joci, e musai sa ajungi, fizic, in vecinatatea acestor cavouri. Hai ca ziua mai e cum e, dar, daca joci noaptea, risti sa te cocoseze paznicii crezand ca ai venit la furat fier vechi…

Tanar ucis in timp ce incerca sa prinda un pokemon

Un tanar de 18 ani a fost ucis in Guatemala, iar varul sau a fost ranit, dupa ce au fost prinsi in vecinatatea casei unui necunoscut, in timp ce incercau sa captureze unul dintre personajele jocului Pokemon Go. Jerson Lopez de Leon, in varsta de 18 ani, a fost ucis intr-o ambuscada, iar varul sau, Daniel Moises Picen, 17 ani, a fost ranit, pe o strada din orasul Chiquimula, Guatemala. Jerson a decedat la spital, iar varul sau a fost tratat pentru ranile la picior, cauzate de gloantele trase de un necunoscut.

Sfaturi pentru utilizatorii Pokemon Go

Evitarea descarcarii de aplicatii false care se prezinta drept actualizari ale Pokemon Go, trimise pe adresa personala de e-mail, precum si a procesului de decodare a sistemului de operare a dispozitivului, sunt doar cateva dintre sfaturile specialistilor Bitdefender pentru utilizatorii jocului Pokemon Go. De asemenea, osesorii unui smartphone produs de catre Apple trebuie sa evite procesul de decodare a sistemului de operare a dispozitivului, cunoscut si sub denumirea de jailbreak, intrucat acesta dezactiveaza mediul controlat de securitate a sistemului de operare iOS si permite accesul aplicatiilor la diverse functionalitati ale telefonului, fara a mai cere permisiunea utilizatorului.

Bateria externa pokeball

Avalansa accesoriilor cu pokemoni este abia la inceput, iar un acumulator extern care ia forma unui pokeball este, pe cat de ridicol, pe atat de practic. Pokeball-ul, pentru cei care au alergie la pokemoni, este mingea cu care se arunca pentru a prinde pokemoni. Astfel ca, sa te plimbi prin oras cu o bila conectata la telefon care nici macar nu incape in buzunar, ar putea avea sens pentru o parte a vanatorilor de pokemoni. Pokemon Go este un joc care care poate goli de energie bateria unui telefon in doar 2-3 ore. Construita artizanal, bateria in forma de pokeball are o capacitate de 5,300 mAh, suficienta pentru incarcarea de 2-3 ori a telefonului mobil si se comercializeaza pe etsy.com cu 40 de dolari.

author avatar
Catalin Dumitrescu
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger