AcasăNewsPodul peste Dunăre de la Brăila intră în reparaţii, imediat după deschidere?...

Podul peste Dunăre de la Brăila intră în reparaţii, imediat după deschidere? Asfaltul, plin de denivelări

Nici nu s-a deschis bine, că au apărut deja primele probleme la podul peste Dunăre de la Brăila. Pe toată lungimea lui, asfaltul s-a umplut de denivelări.

Șoferii sunt nemulțumiți, însă autoritățile susțin că denivelările au apărut tocmai din vina celor care nu respectă restricțiile de tonaj.

CNAIR dă vina pe şoferi

Autoritățile susțin că problemele ar fi apărut tocmai din cauza șoferilor, pentru că nu au respectat restricțiile de tonaj, din zilele cu temperaturi caniculare. Și au dat asigurări că vor fi remediate de către constructor.

„Pe rampa de acces au apărut nişte denivelări. În principal, au fost identificate cauzele pentru care ele s-au produs, vorbesc aici despre o depăşire de tonaj.

Știţi că am avut o perioadă de vreme caniculară, iar în acele momente noi am impus restricţii de tonaj la 7,5 tone, restricţii care nu au fost respectate de operatorii economici care se ocupă de transportul de mărfuri.

Aceste mici deficienţe vor fi remediate de către antreprenorul lucrării, astfel încât, la momentul recepţiei, la terminarea lucrărilor, nu vor mai fi niciun fel de probleme”, a declarat Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sorin Grindeanu comandă verificări

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că se vor face verificări şi se va stabili motivul care a dus la apariţia de denivelări pe podul peste Dunăre, precizând că lucrarea este în garanţie.

„Aceste instituţii, fie că e vorba de ISCTR, trebuie să verifice. Ştiu că domnul Pistol a făcut o cerere către ISCTR de acest tip.

Această lucrare este în garanţie, aşa cum bine ştiţi, şi această asociere trebuie să remedieze toate aceste probleme, mai ales că ne aflăm în perioada în care trebuie să demonteze macaralele, trebuie să termine drumul de pod, până la Jijila, care trebuie terminat, aşa cum bine ştiţi, până la sfârşitul acestui an„, a declarat Grindeanu.

328 afisari

10 COMENTARII

 1. CNAIR sa nu se mai vaite si impreuna cu politia rutiera sa restrictioneze accesul transportului de mare tonaj.
  Dar acolo cred ca e o deficienta de constructie, prea repede s- a stricat.

 2. au luat reteta de asfalt a lui flutur din pasul mestecanis.
  dar ceva restrictii la furat din fondurile publice, nu avem?

   • românii inteleg foarte bine. doar ca politrucii pupincuristi si lingatori de clante pe la ambasade refuza sa le arate curul pe fata atat ucrainienilor cat si americanilor.
    minciuna are picioare scurte, iar in fata Adevarului nimeni nu poate sta, pentru ca adevarul se sustine prin EL Însuși.
    România trebuie sa spună Adevarul tuturor, iar daca vrea cineva sa faca afaceri aici, noi trebuie sa avem de castigat cel mai mult.
    MARE ATENTIE! la ce se intampla cu siemion in România, ca pare ca-l coafeaza serviciile straine dupa acelasi model ca si pe Zelenski, doar doar vom urma si noi calea ukronazistilor.

 3. Deci, pe acest pod grandios, care face din Romania o perla pe harta constructorilor mondiali, nu se va putea circula, vara, cu autovehicule mai grele de 7.5t?
  GLUMITI???

 4. Buna ziua! Am si eu o mica (MARE) nelamurire! Sunt cei drept BATRAN, ca varsta, insa tanar in inima! De ce, s-a sarbatorit la un an dupa inaugurare si imediat dupa a doua inaugurare, deschiderea unui pod peste Dunare? Si de ce nu s-a spus nimic despre mareata realizare inaugurata in 1895, la Cerna Voda (s-au implinit ce-i drept doar 128 de ani), arhitect Anghel Saligny, realizare care a fost, cel mai lung pod din Europa si al doilea ca lungime din lume, la vremea respectiva?!? Intrebarea, abia acum vine, de ce se omagiaza UKRAINA acum, cand s-a construit un pod cu sustinere pe cabluri, de catre un grup de firme, din care doar executia a fost (partial) romaneasca???!!! Intrebarea, o adresez, tuturor guvernantilor Romaniei, si mai ALES tuturor celor care a r fi trebuit sa faca o instiintare corecta catre cei care platesc tribut in aceasta tara Bogata/Saraca

 5. Bai Tudose, iar ai furat si banii de la pod, bai politrukule de peste prajit !! Zii, bai agariciule de Braila, unde peesda matii ai ascuns banii,daca nu vrei sa vina un Detasament de Soimi ai Patriei, si sub inestimabila conducere a lui Comandor Gherghisan, sa te bata cu pu-lanul in cap pana iti vine mintea la loc !! Ha ha ha 🙂 Bai, dar oare nu racketii ukro-na-zii au gabarit depasit la toate tirurile lor de neam ukro-na-zi betivan si prost ? Hmmmm, la asa ceva e Verbotten sa se raspunda de catre ciukanezul tradator !!

 6. Uite cine s-a găsit să vorbească…pulifrici!…trebuia să spună că pe pod pot trece doar biciclete,trotinete, căruțe,…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri