AcasăNewsPodul de peste râul Olt a fost închis abia la 10 zile...

Podul de peste râul Olt a fost închis abia la 10 zile după ce s-a surpat (VIDEO şi FOTO)

Circulaţia rutieră pe DN 67 B, pe podul de pe peste râul Olt care face legătura între municipiul Drăgăşani (judeţul Vâlcea) şi comuna Verguleasa (judeţul Olt), a fost închisă începând de marţi seara pentru toate categoriile de autovehicule.

O decizie în ceea ce priveşte redeschiderea traficului pentru anumite categorii de autovehicule sau dacă acesta va rămâne închis definitiv până la construirea unui nou pod, va fi luată după efectuarea expertizei.

Ce rute ocolitoare au şoferii:

  • DN 67 B – DN 64 – DJ 687 C – DJ 678 – DN 67 B Drăgăşani – Fişcălia – Buciumeni – Câmpu Mare, valabilă pentru toate categoriile de autovehicule
  • DN 67 B – DN 64 – DJ 546 – DN 67 B Drăgăşani- Strejeşti – Moşteni – Poganu, valabilă doar pentru autovehiculele cu masă totală autorizată sub 7,5 tone.

Construcția a fost ridicată în urmă cu 120 de ani și potrivit autorităților, ultima reabilitare serioasă a fost făcută în urmă cu șase decenii.

author avatar
Andrei Ștefan
373 afisari

3 COMENTARII

  1. nu s-au surpat
    (de la sine….)
    capetele de pod
    !!!!!!!!!!!!!!
    (atentie la neatentie,
    conduci pe tik/tok?)

  2. Pai si ce-ati vrea,sa mearga pe teren putorile dela drumuri si poduri,sa faca revizii anuale,chiar trimestriale unde este cazul ? Sa constate din timp,,sa-si faca datoria,nu sa frece nessurile si internetul prin birourile alea luxoase. Da’ acu’ e frig,si le doare la manichiura sau le ingheta c…..le in blugii aia stransi pe picior ca itarii, Si sa faca astia Legi cum trebuie,ca asa la prabusit poduri se pricep toti dupa ce s-a ales praful.Ce nu va convine ?

  3. A avut dreptate cineva ca nici bani de var nu o sa aiba sa dea pe pod si alte cele ramase de la NEA NICU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger