AcasăNewsPodul de la Brăila, un şantier continuu. Noile probleme ce au apărut

Podul de la Brăila, un şantier continuu. Noile probleme ce au apărut

Podul de la Brăila și A7, miza CNAIR...

Podul de la Brăila pare un şantier fără sfârşit. Parcă problemele de infrastructură nu se mai termină odată!

Muncitorii lucrează la reasfaltarea sensului de mers dinspre Tulcea spre Brăila. Și nu e prima dată când este refăcută aceeași porțiune, după inaugurarea din iulie anul trecut.

A fost inaugurat, dar e şantier

Șoferii care obișnuiesc să folosească podul de la Brăila sunt șocați de faptul că trec printr-un permanent șantier. Chiar dacă a fost inaugurat și dat în folosință acum zece luni, podul pare mereu în lucru.

Au fost făcute decopertările, muncitorii acum le reasfaltează, se lucrează de aproximativ 2 zile şi va mai dura până când se va termina operaţiunea. Apar tot timpul astfel de crăpături şi denivelări din cauza traficului foarte greu.

Tasări la rampa de urcare

Acum, după câteva luni, iarăşi sunt probleme pe Podul de la Brăila, asta după ce luna trecută au început să apară tasări la rampa de urcare pe pod dinspre Brăila spre Tulcea, atunci s-au forat piloni şi s-au băgat piloni foarte mari şi la mare adâncime pentru a stabiliza pământul.

Luni, muncitorii au lucrat la reasfaltarea unei benzi de pe sensul de mers dinspre Tulcea spre Brăila. Chiar ei recunosc ca au apărut numeroase probleme.

Unul dintre muncitorii spunea, pentru Antena 1, că se pregăteşte o reasfaltare a acestui sens de mers, probabil că cu o altă reţeta a asfaltului, se pare că cea aleasă şi folosită iniţial nu a dat rezultate.

 

author avatar
Andrei Ștefan
422 afisari

1 COMENTARIU

  1. FIECARE PROIECT ARE NISTE ETAPE IN FAZA DE EXECUTIE LA CARE PARTICIPA IGSC -ul INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII + DIRIGINTELE DE SANTIER + PROIECTANTUL ,ACELE INSPECTII CONTROALE SUNT OBLIGATORII SI SE INTOCMESC DOCUMENTE CARE RAMAN LA CARTEA CONSTRUCTIEI !.
    EXECUTANTUL DEPUNE LA CARTEA CONSTRUCTIEI DOCUMENTELE PRIVIND CALITATEA MATERIALELOR BAGATE IN OPERA !.
    CINE NU SI-A FACUT TREABA ?,CINE SUPORTA CONSECINTELE MATERIALE ,FINANCIARE SI CINE VA FI TRIMIS IN JUSTITIE PENTRU FALS IN ACTE OFICIALE DE IMPORTANTA STRATEGICA ?????????????????.
    CAND SE VA FACE ORDINE IN ACEASTA TARA ?????????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger