AcasăNewsPod de cale ferata daramat de viituri, in Brasov

Pod de cale ferata daramat de viituri, in Brasov

Viiturile au inundat case, strazi, drumuri si chiar au daramat un pod feroviar

Problemelor cauzate de precipitatiile abundente cazute in ultimul interval in mai multe regiuni din tara se adauga si incidentul aparut in localitatea brasoveana Budila.

Viiturile au inundat case, strazi, drumuri si chiar au daramat un pod feroviar

Acolo unde un pod de cale ferata a fost daramat, sambata, de viituri. Din fericire, niciun tren nu strabatea podul la momentul respectiv, astfel ca nu au fost victime.

Ca urmare a situatiei aparute, traficul feroviar pe sectia de cale ferata 403 Brasov – Intorsura Buzaului este intrerupta pe raza localitatii amintite, din cate informeaza Centrul Infotrafic. Aceeasi sursa mentioneaza ca pe respectiva sectie de cale ferata circulau, de obicei, doar garniturile unui operator privat.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

author avatar
Cristina Stefan
847 afisari

2 COMENTARII

  1. Pentru RESPONSABILII din mai multe MINISTERE si din GUVERN ACUM trebuie aplicate CU SEVERITATE prevederile Legeii nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministerială VIS A VIS DE CONSECINTELE CATASROFALE PETRECUTE PE TERITERIU ROMANIEI IN ULTIMILE ZILE DATORITA INUNDATIILOR si NEPASARII , INCOMPETENTEI si HOTIEI. (De 28 de ani nu s-au facut TALUZARI, PODURI, CANALE ETC pentru eliminarea riscurilor). S-au facut DOAR DEZASTRE in stil mafiot TAIERI DE PADURI, BALASTIERE, ETC

  2. Sa nu-l mai repare.Mai bine sa fie dusa de rapa infrastructura feroviara,intrucat la maxi-taxi e mai avantajos ca te ia de acasa si te lasa la serviciu.Numai eu sunt singurul care prefer sa economisesc bani.Altii nu ar economisi nici sa-i rogi.Aici ma refer ca nici daca le-ai cere sa mearga pe jos pana la cea mai apropiata localitate cu statie CF pentru a folosi trenul in locul autobuzului si nu-i intereseaza.Multi prefera sa achite la maxi-taxi de 3 sau 4 ori mai mult,decat sa mearga pe jos maxim 40 minute pentru a folosi trenul.Daca s-ar rupe un pod feroviar pe traseele Bucuresti-Brasov,Ploiesti-Buzau-Marasesti,Iasi-Tecuci,Marasesti-Suceava,Bucuresti-Constanta sau alte asemenea rute magistrale,imediat CFR ar lua masuri,dar pe Brasov-Intorsura Buzaului si Giurgiu-Bucuresti Progresu nici nu-i intereseaza,intrucat sunt secundare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger