AcasăNewsPNTCD, pe punctul de a fi exmatriculat din PPE

PNTCD, pe punctul de a fi exmatriculat din PPE

Victor Ciorbea

Satui de un deceniu de mahala taranista, popularii europeni vor sa suspende PNTCD. Incapabili sa sesizeze pericolul, taranistii se incaiera in continuare in tara.

Victor Ciorbea si colegii sai taranisti nu vor sa realizeze ca, abandonati de PPE, vor ateriza definitiv in lada istoriei

Orgoliile si mofturile care au distrus PNTCD-ul dupa alegerile din 2000 persista si in zilele noastre, cand toate intalnirile si discutiile taranistilor degenereaza in cearta. Singura lor preocupare vizeaza ocuparea functiilor de conducere, domeniu in care Victor Ciorbea este acuzat de rivali ca ar face orice pentru a fi recunoscut drept unic lider al partidului.

Acuzatia a fost reiterata, la CNC-ul de sambata, de Aurelian Pavelescu, care a si parasit sedinta, declarand-o un simplu “bluf”. In timp ce taranistii se tiganesc in voie, partidul este in real pericol, popularii europeni pregatindu-se chiar in aceste zile sa scape de PNTCD din “portofoliul” lor politic.

author avatar
Simona Badulescu
217 afisari

2 COMENTARII

  1. Aurelian Pavelescu si Vasile Lupu sunt singurii lideri ai PNTCD. Ciorbea e un nebun de spital care a aparut dupa 8 ani si vrea sefia partidului prin toate mijloacele murdare posibile. Sa-i fie rusine!

  2. Milut pavelescu si lupu au avut o sansa sa relanseze pnt-ul in 2007 cand i-am votat la Congres ,atunci ne-au promis ca daca esueaza la parlamentare si europaelamentare isi dau demisia , lucru ce nu s-a intamplat,acum de ce mai tin cu dintii de functii ,timpul le-a trecut ,asta e viata.Tebuie sa dam o sansa si altora.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger