AcasăNewsPNL voteaza in favoarea declaratiei pentru demisia lui Basescu, dar vor si...

PNL voteaza in favoarea declaratiei pentru demisia lui Basescu, dar vor si demisia lui Ponta

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis sa voteze in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu, dar cere si includerea unei solicitari privind demisia din functia de premier a lui Victor Ponta.

”Grupul senatorilor liberali, cu un vot contra si cinci abtineri, a votat in favoarea votarii solicitarii Parlamentului ca presedintele Traian Basescu sa-si dea demisia. Dar in acelasi timp noi credem ca demisia trebuie sa si-o dea si premierul Victor Ponta, pentru ca in biroul sau faimosul domn Duicu a facut o chestiune care este la fel de reprobabila ca cea in care este implicat fratele presedintelui Basescu”, a afirmat Hasotti, citat de realitatea.net.

PNL va solicita la sedinta Birourilor Permanente reunite de luni ca declaratia propusa de Tariceanu sa fie completata cu solicitarea demisiei lui Ponta. Hasotti a subliniat ca si in cazul in care majoritatea parlamentara nu va accepta completarea propusa de PNL, parlamentarii liberali tot vor vota in favoarea declaratiei.

Liderul PNL a fost intrebat de ce liberalii si democrat-liberalii au pozitii diferite in acest subiect.
”Suntem inca doua partide diferite”, a replicat Hasotti.

Foto: cugetliber.ro

author avatar
Alina Costache
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger